L'Eada Annual Meeting empodera el teixit empresarial per liderar "una era de transició"

Eada espera reunir més de 1.000 professionals en la seva trobada anual que se celebrarà el pròxim 12 d’abril al Palau de Congressos de Barcelona

L’organització preveu una assistència de més de 1.000 professionals | Cedida L’organització preveu una assistència de més de 1.000 professionals | Cedida

Queden poc més de cinc anys per al 2030, un any que es presenta com l’horitzó dels objectius de desenvolupament sostenible i, en aquest context, tant el mercat laboral com el teixit empresarial s’estan transformant cap a un model sostenible que "tracti d’evitar l'abisme climàtic i social". Així ho apunta Eada que es prepara per acollir a la seva comunitat, agents i experts de l’ecosistema empresarial el pròxim 12 d’abril al Palau de Congressos de Barcelona per celebrar una nova edició de l’Eada Annual Meeting, una jornada de trobada que reflexionarà sobre el rol dels professionals d’avui per afrontar una era plena de canvis.

“L’Eada Annual Meeting és una trobada de la comunitat d’Eada en tota la seva envergadura, ja que toca molts col·lectius diferents, connecta empreses, institucions i persones que es volen formar o que ja s’han format”, explica a VIA Empresa el Dean i director general d’Eada, Jordi Díaz, qui detalla que la cita abraça a tothom qui interactuï tant amb la institució com amb l’ecosistema empresarial. En aquest sentit, l’organització preveu una assistència de més de 1.000 professionals, tant al mateix Palau com en el seguiment de l’acte en streaming.

Enguany, la jornada tindrà el lema 'Reskill to Regenerate, temps de readaptar-se per generar impacte positiu'

Enguany, la jornada tindrà el lema Reskill to Regenerate, temps de readaptar-se per generar impacte positiu. “Estem en moments de transició, i hi ha dos pilars que forcen aquesta necessitat de canvi constant: l’impacte de la sostenibilitat i l’avenç de la tecnologia”, apunta Díaz, qui destaca com a prioritats del teixit empresarial la capacitat de readaptar-se al canvi, incorporar la sostenibilitat, generar impacte positiu i acompanyar líders responsables i ètics. “Ja no hi ha cap mena de dubte que les empreses han de tenir un paper molt protagonista en aquesta transició, el seu impacte comparat amb allò que podran fer els governs serà molt superior”, assegura el director general d’Eada.

Més info: Eada celebra la seva jornada anual fent una crida a l’impacte positiu des del món empresarial

Amb aquesta premissa, l’Eada Annual Meeting 2024 compartirà tres grans moments de reflexió. La primera ponència, sota el títol Les joves generacions com agents del canvi, anirà a càrrec de Marine Hadengue, CEO de la fundació internacional Higher Education For Good i directora de la major consulta mundial a joves del 2023, Youth Talks. “Com a institució, Eada considera essencial la veu dels joves perquè aquests seran els teus clients, col·laboradors, socis i, en definitiva, el futur de la teva organització”, comenta Díaz, qui destaca que, precisament, el focus de la conferència magistral es posarà en la joventut.

Quant a la segona part, en forma de la taula rodona Empresa i impacte positiu, comptarà amb la moderació de la Dra. Federica Massa-Saluzzo, directora del màster internacional en Sostenibilitat i Innovació d’Eada i membre del Sustainability Hub de l’escola, i la participació de Tim Eaves, president de Capitalismo Consciente a Espanya; Raimon Puigjaner, cofundador i president de B-Lab; i Tatiana Fernández, cap d'estratègia econòmica de la Generalitat de Catalunya. 

L’organització preveu una assistència de més de 1.000 professionals | Cedida
L’organització preveu una assistència de més de 1.000 professionals | Cedida

Finalment, hi haurà un tercer bloc, Formes d’impacte positiu, també en forma de taula de debat, i estarà moderada per la Dra. Desirée Knoppen, directora del Programa d’Alta Direcció en Sostenibilitat i també membre del Sustainability Hub, amb la participació d’Oriol Pinya, soci fundador de Abac Capital; Mario Rovirosa, CEO de Ferrer; i Aurora Catà, vicepresidenta de la Copa Amèrica.

Amb tot, el director general d’Eada assenyala que “necessitem assumir que no només les empreses han d’evitar un impacte negatiu, sinó que, a més, han de generar un de positiu”. Per assolir-ho, Díaz considera “primordial“ entendre que les persones s’han d’actualitzar. “Quan parlem d’impacte positiu, una de les qüestions que una escola de negoci ha d’evitar és que les persones que es troben en el mercat laboral es quedin desfasades. Per aquest motiu, el lema de la jornada, Reskill to Regenerate, posa en valor que ens hem d’actualitzar”.

  Aconsegueix una invitació!

Més informació
La Cambra de Terrassa i EADA impulsen un postgrau de transformació digital per a pimes
EADA, entre les 30 millors escoles de negocis d'Europa
Avui et destaquem
El més llegit