La Cambra de Terrassa i EADA impulsen un postgrau de transformació digital per a pimes

El programa, subvencionat íntegrament, s’adreça a persones directives i responsables d’àrea de pimes d’entre 10 i 249 treballadors

El programa preveu la formació de 1.085 persones directives de pimes catalanes | EP El programa preveu la formació de 1.085 persones directives de pimes catalanes | EP

La Cambra de Comerç de Terrassa i la Fundació Universitària EADA han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament del programa de postgrau de Transformació Digital per a directius i responsables de pimes. Es tracta d’una aliança estratègica entre ambdues entitats en l’àmbit de la formació en digitalització de les empreses de la demarcació a través de l’execució d’aquest programa, finançat pels fons Next Generation. La iniciativa, subvencionat íntegrament, preveu la formació de 1.085 persones directives de pimes catalanes fins al 31 d’octubre del 2024. El pròxim 22 de febrer, la corporació egarenca acollirà la primera edició.

Segons l’acord subscrit, EADA, com a beneficiària de la subvenció del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, amb fons Next Generation de la UE per al projecte Generación Digital Pymes: personas de equipos directivos y cualificación de personas empleadas en Pymes, impartirà la formació en els coneixements i les habilitats per impulsar la gestió de la transformació digital en les empreses dels participants. Amb tot, la Cambra de Comerç de Terrassa prestarà serveis de tutories dels plans de transformació digital previstos.

El programa preveu la formació de 1.085 persones directives de pimes catalanes

“La corporació aportarà el seu coneixement i experiència orientant, a través de tutories, els plans de transformació digital que els alumnes hauran de presentar al final de cada edició”, explica la responsable d’Estratègia i Projecció Institucional de la Cambra de Terrassa, Iolanda Pujol, qui recorda que l’entitat egarenca “lidera el projecte Digital Impulse Hub (DIH), que contribueix als objectius de digitalització empresarial de la UE". "Això ens permet complementar els coneixements en aquesta matèria al llarg de les diferents edicions del postgrau”, afegeix. Les sessions presencials se celebraran a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa i seran impartides per docents d’EADA.

Pimes catalanes de 10 a 249 treballadors

Al programa s’hi poden inscriure persones directives o bé responsables d’àrees de pimes, ubicades a Catalunya, de 10 a 249 treballadors. L’objectiu de la iniciativa és dissenyar el Pla de Transformació Digital per a l’empresa de manera tutelada i amb un pla d’acció per a implementar-lo, amb la finalitat que el participant obtingui les competències imprescindibles per impulsar definitivament la transformació digital en l’empresa.

Més info: La Cambra de Terrassa s'inspira amb les darreres "idees en creixement catalanes"

Així, durant el postgrau s’aborden aspectes com la millora de la productivitat, les oportunitats de creixement i la internacionalització gràcies a la digitalització en l’empresa. Compartir sessions de networking amb altres persones directives, conèixer casos de transformació digital de diferents sectors, millorar l’eficiència en l'empresa mitjançant la digitalització i l’automatització són altres aspectes que aporta aquest programa.

Més informació
Talamàs revalida la presidència de la Cambra de Comerç de Terrassa
La Cambra de Terrassa activa dos serveis empresarials nous
Arriba una nova jornada "sostenible i digital" a la Cambra de Comerç de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit