eDreams registra unes pèrdues de 43,3 milions d'euros

Pel que fa als ingressos, l'agència de viatges online ha obtingut 569,6 milions

Imatge d'unes oficines d'eDreams | Cedida Imatge d'unes oficines d'eDreams | Cedida

eDreams ha tancat el seu darrer exercici fiscal, finalitzat el 31 de març, amb unes pèrdues de 43,3 milions d'euros. Aquesta xifra representa un descens d'un 34,2% en comparació amb el mateix període de l'any passat. Pel que fa als ingressos, l'agència de viatges ha assolit els 569,6 milions, en gran part per la recuperació postpandèmica de les reserves.

En els darrers mesos, l'actualitat de la companyia ha estat protagonitzada per l'increment de la plantilla en un 50%, l'augment de les vendes i noves inversions estratègiques. Durant l'any fiscal 2023, eDreams ha arribat als 16,2 milions de reserves. Un increment d'un 29%, malgrat les externalitats de la guerra d'Ucraïna, la inflació i les debilitats del sector.

"Els resultats són excel·lents i tinc molt d'orgull per haver assolit els millors resultats dels nostres 24 anys d'història", apunta Dana Dunne. El conseller delegat d'eDreams afegeix que "continuem liderant la innovació en el sector dels viatges, sempre amb una visió de futur sostenible i orientada a la tecnologia".

Més informació
eDreams registra unes pèrdues de 24 MEUR
eDreams obre noves delegacions a Palma de Mallorca i Alacant
eDreams dispara ingressos i redueix pèrdues a la meitat
Avui et destaquem
El més llegit