L’Efficiency Network del Port de Barcelona supera el centenar d’empreses certificades

La certificació implica superar exhaustives auditories alhora que fomenta les bones pràctiques entre les empreses

Imatge general del Port de Barcelona | ACN Imatge general del Port de Barcelona | ACN

L’Efficiency Network, la marca de qualitat del Port de Barcelona, acaba de superar el centenar d’empreses certificades, una fita que confirma l’èxit d’aquest sistema de gestió, implementat fa més d’una dècada amb l’objectiu de millorar la fiabilitat i el rendiment dels processos portuaris.

La fita s’ha assolit després de certificar les empreses de transport Osgon, S.L., Contenedores del Puerto Germán Ocampos, S.L. i Seguamat Trans, S.L., amb les quals ja són 101 les empreses certificades. Juntament amb les administracions involucrades, la Duana, els Serveis d’Inspecció en Frontera, SOIVRE, Capitania Marítima, i l’APB, treballen per reforçar vincles i intercanvis de coneixement i per enfortir tota la Comunitat Portuària de Barcelona.

Ja són 101 les empreses certificades per l'Efficiency Network

Les tres empreses que han rebut avui el seu certificat són les últimes en sumar-se a l’Efficiency Network. Així, des de principis de 2022, s’han incorporat 14 noves empreses certificades, amb què, a data d’avui, l’Efficiency Network compta amb 53 empreses transitaries i agents de duana, 35 empreses de transport, 9 consignatàries, 2 terminals i 2 empreses de retirada de residus de vaixell.

Més info: El tràfic al Port de Barcelona cau un 11,4%

“Volem agrair a totes les empreses certificades el seu esforç dia a dia dedicat a l’eficiència de tota la cadena logística, ja que gràcies a la seva implicació podem augmentar la competitivitat del Port i oferir la millor experiència al client final importador i exportador”, ha apuntat Ramon Rull, cap d’Experiència de Client del Port de Barcelona.

Més informació
El Port de Barcelona acollirà la sisena cimera anual del WPCAP
El Port de Barcelona inicia les obres per instal·lar el primer OPS
El Port de Barcelona dona llum verda a una inversió de més de 13 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit