El SIL 2019 rebrà un 10% més d'empreses

La fira de logística, transport, intralogística i 'supply chain' i l'eDelivery sumaran 710 companyies, un 40% d'elles internacionals

L'entrada principal del saló del SIL el juny del 2016 | ACN L'entrada principal del saló del SIL el juny del 2016 | ACN

El SIL, la fira de logística, transport, intralogística i supply chain, ha augmentat un 10% el nombre d'empreses participants en l'edició que començarà en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El saló se celebrarà conjuntament amb l'eDelivery Barcelona Expo & Congress i tots dos esdeveniments sumaran 710 empreses participants, un 40% d'elles internacionals, procedents de 43 països, segons el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

Més info: El SIL 2019 posa el focus en la sostenibilitat i la digitalització

A més, es presentaran prop de 200 novetats d'empreses expositores en exclusiva mundial, així com la proposta de 12 startups amb ofertes disruptivas que "revolucionaran" la cadena de subministrament. El president del SIL, Pere Navarro, ha indicat que el saló tindrà un "considerable impacte econòmic" sobre la ciutat, perquè crearà relacions que generaran noves inversions.

A l'acte inaugural assistirà el ministre de Foment, José Luis Ábalos, així com la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, la consellera d'Economia, Indústria i Ocupació d'Aragó, Marta Gastón, i el president del SIL, Pere Navarro, entre d'altres.

Més informació
Barcelona, capital mundial del comerç internacional
eDelivery Accelerator busca les millors startups de logística
Avui et destaquem
El més llegit