Enric Crous, nou president del consell de govern de l'Hospital Clínic

L'exdirector general de Damm ocupa aquest nou càrrec en substitució de Xavier Pomés

Enric Crous ha sigut conseller delegat de Cacaolat i director general de Damm| ACN Enric Crous ha sigut conseller delegat de Cacaolat i director general de Damm| ACN

Enric Crous és el nou president del Consell de Govern de l'Hospital Clínic de Barcelona en substitució de Xavier Pomés, segons ha informat la Conselleria de Salut de la Generalitat encapçalada per Alba Vergés a través d'un comunicat. Després d'haver perdut la cursa electoral de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i d'haver posat punt i final a la seva etapa com a director general del Grup Damm i conseller delegat de Cacaolat, Crous assumeix aquest nou càrrec.

Nascut a Barcelona el 1947, Crous és llicenciat en enginyeria química per la UB i té un màster en Economia i Direcció d'Empreses d'IESE. Alhora, va rebre la Creu de Sant Jordi el 2014 i també ha ocupat càrrecs com a director general de Mercabarna i Fira de Barcelona. Actualment, també presideix la Fundació Catalunya CUltura i és vicepresident de la Fundació Pere Tarrés. 

__Relacionada__

Fa tot just unes setmanes, VIA Empresa va preguntar al director general de l'Hospital Clínic, Josep Maria Campistol, sobre la tasca de dirigir i gestionar l'hospital: "En 35 anys d'història conec relativament bé l'hospital perquè he estat en totes les categories professionals com a metge però és una feina complicada de gestió de recursos i persones, oportunitats, probabilitats... És un hospital molt gran amb més de 4.700 treballadors i 500 milions d'euros de pressupost i és un moment polític i social difícil per aquest país".

Més informació
Campistol: "Despolititzem la sanitat pública i humanitzem-la!"
Canadell vol investigar els comptes de la Cambra (en català)
De "La Caixa" a Esade i del Port a l'AMB, els representants que pot nomenar la Cambra
Avui et destaquem
El més llegit