CA | ES

Eurona i Proclinic marxen de Catalunya

La companyia de telecomunicacions trasllada la seu a Madrid mentre que l’empresa distribuïdora dental es muda a Saragossa

Seu d'Eurona a Barcelona Seu d'Eurona a Barcelona

Dues empreses més han decidit canviar de domicili social. L’operadora de telecomunicacions Eurona trasllada la seva seu social de Barcelona a Rivas-Vaciamadrid (Madrid), mentre que Proclinic Expert es muda de L’Hospitalet de Llobregat a Saragossa.

Segons ha informat Eurona al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), l’empresa plantejava aquest canvi de domicili social des de feia un any, quan va adquirir les societats Quantis, Hablaya, Stoneworks i Sultán Telecom, totes elles situades a Madrid. A més, el trasllat a Madrid coincideix amb la reorganització de l’estructura corporativa del grup després del nomenament de Fernando Ojeda com a conseller delegat.

Eurona ha destacat que el canvi de seu li permetrà “estrènyer el contacte” amb els inversors i impulsar la seva estratègia internacional per generar pes fora d’Espanya.

Per la seva banda, Proclinic Expert, el distribuïdor dental per clíniques i laboratoris, també ha informat als proveïdors que traslladarà la seva seu fiscal a Saragossa, segons informen diversos mitjans.

Aquest dimarts, l’empresa biotecnològica Oryzon també anunciava el canvi de domicili social de Cornellà de Llobregat a Madrid amb l’objectiu “d’optimitzar les seves operacions i la relació amb els seus inversors”.  

Més informació
Oryzon es trasllada a Madrid
Eurona s'adjudica el wifi gratuït dels aeroports d'Aena
L'operador Eurona aprofita la caiguda de Gowex
Avui et destaquem
El més llegit