Facebook i Cisco també es retiren del MWC

Les multinacionals assenyalen que ho fan com a mesura de precaució pel brot del coronavirus

Facebook cancela su presencia en el MWC como medida de precaución por el coronavirus | Europa Press Facebook cancela su presencia en el MWC como medida de precaución por el coronavirus | Europa Press

Facebook ha decidit cancel·lar la presència dels seus empleats en la propera edició del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, que aquesta previst se celebri del 24 al 27 de febrer, com a mesura de precaució pel brot del coronavirus, i se suma així a altres grans empreses multinacionals que no acudiran aquest any a l'esdeveniment mundial de la indústria mòbil. "Com a mesura de precaució, els treballadors de Facebook no assistiran al Mobile World Congress d'aquest any a causa de l'evolució dels riscos de salut pública relacionats amb el coronavirus", assenyala un portaveu de l'empresa en un comunicat remès a Europa Press.

Més info: Degoteig de baixes pel coronavirus: perilla el MWC?

En aquest sentit, la companyia fundada per Mark Zuckerberg ha assegurat que continuarà col·laborant amb la GSMA, l'associació que engloba la indústria mòbil i que s'encarrega d'organitzar el MWC, i amb els seus socis i els agraeix "tots els seus esforços". L'empresa nord-americana Cisco, que tenia un estand de 729 metres quadrats a la fira, també ha cancel·lat la seva participació a través d'un anunci a Twitter. 

La GSMA celebrarà aquest divendres a Barcelona el seu consell general ordinari, convocat fa mesos i que té lloc cada any abans del saló, en quèl pot analitzar si cancel·la o no la seva celebració.

Aquest mateix dimarts, la nord-americana Intel i la xinesa Viu han confirmat que no participaran al congrés mundial de mòbils, sumant-se a altres companyies com Ericsson, Amazon, Sony, LG, Umidigi, Nvidia, NTT Docomo i Gigaset, mentre que els fabricants tecnològics xinesos Huawei i Xiaomi si que han confirmat la seva presència.

Més informació
La GSMA decidirà divendres si cancel·la o no el MWC
Puigneró assegura que el MWC "no penja d'un fil"
Sony també cancel·la la seva participació al MWC
Avui et destaquem
El més llegit