Factorenergia porta el seu negoci de gas a Portugal

L'empresa comença a comercialitzar gas al país lusità a través de la seva participada Enforcesco i sota la marca Yes Energy

Emili Rousaud, director general de Factorenergia, en una imatge d'arxiu | Europa Press Emili Rousaud, director general de Factorenergia, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Factorenergia ha anunciat l'inici de la seva activitat com a comercializadora de gas a Portugal a través de la seva participada Enforcesco, després d'entrar al mercat elèctric lusità el 2019. En un comunicat, l'empresa catalana explica que ha iniciat operacions en el segment domèstic amb la marca Yes Energy i ha aprofitat les plataformes que ja funcionaven al mercat espanyol.

Factorenergia suma el 75% d'Enforcesco, empresa que el 2019 comptava amb més de 9.400 clients al mercat portuguès, amb un subministrament conjunt de 14.369 MWh durant aquest any, dada que es va incrementar un 10% durant el 2020.

El CEO de l'empresa, Emili Rousaud, ha apuntat que la companyia preveu continuar el seu creixement orgànic mentre explora "de manera selectiva oportunitats de compra que puguin sorgir en altres mercats".

Actualment, Factorenergia està present a Espanya, Mèxic i Portugal i compta amb una cartera de més de 100.000 clients només al mercat espanyol.

Més informació
Factorenergia entra al mercat portuguès
El RACC i Factorenergia s’alien per l’eficiència energètica
Avui et destaquem
El més llegit