Factorenergia obre una filial a Xile

La companyia elèctrica ja té presència a Mèxic, Portugal i Bulgària

El director general de Factorenergia, Emili Rousaud | EP El director general de Factorenergia, Emili Rousaud | EP

La companyia Factorenergia ha anunciat l'obertura d'una nova filial a Xile, en el marc del procés d'internacionalització de l'empresa energètica, que recentment també va entrar al mercat de Bulgària. La nova filial, constituïda amb socis locals, es troba en el procés d'obtenir les llicències per començar a operar en la comercialització de l'electricitat en el mercat xilè, que, segons la companyia, suposa una "oportunitat" davant l'actual context de liberalització del mercat del país sud-americà i de descarbonització de l'energia. La companyia fundada i dirigida per Emili Rousaud també té presència a Mèxic, Portugal i Bulgària.

Fa uns dies els representants de Fatorenergia a Xile van mantenir diverses reunions com per exemple la Comissió Nacinal d'Enegia i l'Associació Xilena de Comercialitzadors d'Energia, a més del ministre d'Energia.

"L'entrada al mercat silè té una importància clau dins de l'expansió internacional de la companyia, a la recerca de posar en valor el nostre de model de negoci basat en la comercialització d'energia i impulsar la transició energètica amb el compromís ferm de contribuir a la sostenibilitat del planeta", ha assenyalat el fundador i conseller delegat de Factorenergia, Emili Roussaud.

Més informació
Factorenergia instal·larà 462 panels fotovoltaics a Biscaia
Factorenergia porta el seu negoci de gas a Portugal
Factorenergia entra al mercat portuguès
Avui et destaquem
El més llegit