Fibracat serà al Mobile World Congress

L'operador de telecomunicacions en català és una de les 66 empreses catalanes escollides per la Generalitat per exposar a la fira del mòbil

La botiga de Fibracat a Manresa | ACN La botiga de Fibracat a Manresa | ACN

Fibracat, l'operador global de telecomunicacions 100% català, serà present com a expositor, al Mobile World Congress (MWC) de Barcelona, la cita més important del món del sector de la indústria mòbil, segons han informat en un comunicat. Enguany, el MWC Barcelona se celebrarà entre els dies 25 i 28 de febrer.

L’operadora nascuda a Manresa i que arribarà a tot Catalunya aquest 2019 ha estat una de les 66 empreses i centres tecnològics catalans escollits per la Generalitat de Catalunya per exposar en un espai reservat a companyies que representen el país. D’entre aquest grup de més de seixanta empreses catalanes, Fibracat és l’únic operador global de telecomunicacions.

La presència al MWC per part de Fibracat arriba en un moment "significatiu" per la companyia, ja que precisament aquest mes de febrer, l’empresa consolidarà el seu salt com a únic operador català complet i independent. Fibracat es posiciona, així, entre els principals operadors del mercat espanyol, fet que li permetrà oferir unes tarifes i condicions de telefonia mòbil sense precedents.

Més info: Fibracat s'estrena a Reus

El CEO de Fibracat, Josep Olivet, i la directora comercial, Meritxell Bautista, s’han mostrat molt satisfets per la selecció de la companyia i han expressat que “és un honor per a nosaltres que la Generalitat hagi escollit Fibracat com a representant de Catalunya”.

Fibracat, que serà la primera vegada que exposa al prestigiós MWC, s’ha fixat dos grans objectius al certamen. Per una banda, tal i com avança Olivet, “a escala local volem donar a conèixer la nostra marca i serveis a empreses i administracions públiques”; i “a escala internacional, ens hem proposat establir contactes amb empreses per a realitzar contractes comercials de nous serveis que puguem oferir a Catalunya en els propers anys”.

Fibracat va néixer l’any 2012 a Manresa, cor de Catalunya. Va ser el resultat de la culminació d’una història d’èxit en el món de l’empresa familiar, l’encara empresa mare, Altecom, avui un dels líders nacionals en solucions tecnològiques i de connectivitat B2B.

Després de 15 anys de creixement, Altecom es va plantejar crear una nova marca per impulsar l’estesa de fibra òptica a tot Catalunya, començant per l’àrea d’influència de Manresa i actuant com a taca d’oli fins arribar a tots els racons del país. L’èxit ha batut qualsevol previsió i l’expansió a tot Catalunya, que tindrà lloc aquest 2019, arriba dos anys abans del previst.

Avui dia Fibracat és l’únic operador global 100% català. El 2013, va convertir Manresa en la ciutat amb la fibra òptica més ràpida de l’Estat espanyol (1.000 Mbps).

Més informació
Vaga de vigilants dels controls de seguretat del Prat pel MWC
Els taxistes amenacen de bloquejar els accessos al MWC per les VTC
Avui et destaquem
El més llegit