Premi per a 26 fleques catalanes

Entre els guardonats amb les ‘estrelles’ de Panàtics destaca la lleidatana Papanbread i la barcelonina Montserrat Forners

L'estrella de Panàtics L'estrella de Panàtics

Aquest dilluns s’entreguen a València les “estrelles” de la plataforma Panàtics a les millors 100 fleques de l’Estat, entre les quals n’hi ha 26 de catalanes. Aquests premis porten el nom “estrelles Dir-Informàtica”, en referència a l’empresa barcelonina de software per al sector de la fleca i pastisseria que esponsoritza aquests guardons. Entre els vint catalans premiats hi ha la lleidatana Papanbread, que es va emportar l’última edició de la Llesca d’Or (a la millor fleca catalana); i la barcelonina Montserrat Forners, premi al ‘millor pa de pagès català’ del 2022.

Aquestes són les 26 fleques catalanes ‘estrellades’: La Fabrique, d’Adil Dalouh; Forn Cal Mosso, d’Anna Galcerán; Forns Enrich, d’Ariel Colman; Forn Ripollès, de Carlos Ripollès; Pa Serra, de Conrad Serra; Forn Sant Josep, d’Emili Feliu; 1904 Forn de Pa ecològic, d’Ernest Casi; Montserrat Forners, de Francesc Casamitjana; Forn de pa Massana, de Francesc Massana; Origo, de Francois de Halleux; Forn l'Espurna, de Gemma Urrea; Fleca Balmes, de Georgina Crespo; Forn Nostre, de Jesús Vidal Baile; Antic Forn J. Marti Llaras, de Jordi Marti Casals; El Llonguet de Peralada, de Jordi Porterias Sales; Forn del Freser, de Jordi Socias; Forn Baltà, de Josep Baltà; L'Obrador de Gramanet, de Juanjo Moreno; Galette Pastim, de Mercè Sampietro; Méskpa / Sabors, de Miquel Saborit; 1932 Forners, de Miqui Elías; Forn de la Lola, de Pere Costa; Papanbread, de Roger Canela; Subirada Cal Parra, de Romà Alonso Robles; Forn de Cabrianes, de Toni Abadal; i Forn Sistaré, de Xavier i Tomas Sistaré.

Les ‘estrelles’ s’entreguen als 83 forners que han obtingut millors puntuacions en els tastos de la Ruta del Bon Pa 2022 i als 17 guanyadors de la Llesca d’or de les diferents comunitats autònomes.

Més informació
Panellets que sorprenen
Dues postres i un mateix destí: Barcelona
Farinera Coromina, 125 anys de la farina catalana pel millor pa
Avui et destaquem
El més llegit