Foment del Treball dona suport a la Creu Roja en la recaptació d'aliments del 2022

Durant la crisi sanitària del coronavirus, la Creu Roja ha creat aliances amb 428 empreses

Foment del Treball apoya la Creu Roja en la recaptación de alimentos del 2022 | Cedida Foment del Treball apoya la Creu Roja en la recaptación de alimentos del 2022 | Cedida

Foment del Treball i Creu Roja s'han reunit amb l'objectiu de promoure la recaptació d'aliments dins del pla Creu Roja Respon per al 2022, “implicant el sector empresarial català”. El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha incidit que té la vocació de "facilitar les accions solidàries i de responsabilitat social de les empreses", recullen la patronal i la Creu Roja en un comunicat aquest dimarts.

El president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha assegurat que el suport de Foment "ha resultat cabdal" per combatre els efectes derivats de la pandèmia. Durant el període marcat per la crisi sanitària del coronavirus, la Creu Roja ha creat aliances amb 428 empreses per "pal·liar les desigualtats socials i les situacions d'exclusió social", col·laborant i contribuint amb la donació d'aliments o fons econòmics destinats a adquirir o distribuir-los.

De fet, en dos anys de pandèmia la Creu Roja ha proporcionat assistència humanitària a 1,5 milions de persones i ha distribuït uns cinc milions de quilos d'aliments.

Més informació
Foment del Treball: "Prou d'apujar impostos!"
Foment del Treball obre oficina a Brussel·les
El Barça s'incorpora a Foment del Treball
Glovo entra a Foment del Treball
Avui et destaquem
El més llegit