França i Itàlia impulsen els beneficis d’Abertis

L’increment de les seves participacions a Sanef i A4 Holding contribueix als 415 milions d’euros de guanys, un 19% més que l’any passat en termes comparables

Abertis amplia el negoci a Argentina Abertis amplia el negoci a Argentina

Abertis ha obtingut un benefici net de 415 milions d'euros en el primer semestre de l'any, xifra un 18,6% inferior a la del mateix període de 2016. No obstant això, la companyia ha precisat que, en termes comparables, el seu benefici net va créixer un 19% entre gener i juny.

L'empresa ha explicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que el seu benefici semestral s'ha vist impulsat per l'increment de les seves participacions a Sanef (França) i A4 Holding (Itàlia).

Abertis ha subratllat que el creixement del trànsit als principals mercats en els quals opera i la incorporació de nous negocis al perímetre de consolidació han impulsat els resultats del semestre.

Així, els ingressos del grup van aconseguir fins a juny els 2.698 milions d'euros, amb un creixement del 20,3% respecte al mateix període de 2016, mentre que el resultat brut d'explotació (Ebitda) va avançar un 17% (+8,5% en termes comparables), fins als 1.757 milions d'euros.

Per la seva banda, el resultat net d'explotació (Ebit) va progressar un 13,8% entre gener i juny, fins a situar-se en 1.020 milions d'euros. En termes comparables, el creixement va ser de l'11,6%.

Més informació
ACS estudia entrar a la lluita per Abertis
Aena rebutja una possible contraopa sobre Abertis
Cellnex es reforça a Itàlia en plena opa sobre Abertis
Avui et destaquem
El més llegit