Iberdrola i Mercadona s'alien per la mobilitat elèctrica a Portugal

La xarxa d'infraestructura de recarrega s'ampliarà aquest any en vuit noves botigues, que disposaran també de punts de recarrega elèctrica

Un dels punts de recàrrega de Mercadona i Iberdrola | Europa Press Un dels punts de recàrrega de Mercadona i Iberdrola | Europa Press

Iberdrola i Mercadona s'han unit per promoure la mobilitat elèctrica a Portugal a través de 40 punts de recarrega distribuïts en els seus 20 establiments al país lusità, segons han informat ambdues companyies.

En concret, els punts estan situats en els districtes d'Aveiro (5), Braga (2), Porto (12) i Viana do Castelo (1). Els punts de recarrega, ja disponibles, estan integrats a la xarxa de mobilitat elèctrica MOBI.E i tenen una potència de 22 quilowatts (kW).

A més, la xarxa d'infraestructura de recarrega, que passarà a ser operada pel grup presidit per Ignacio Sánchez Galán, s'ampliarà aquest any en vuit noves botigues, que disposaran també de punts de recarrega elèctrica, instal·lats i operats per l'energètica.

Per accedir a aquest servei de mobilitat els clients només hauran de tenir una targeta d'un proveïdor d'electricitat per a la mobilitat elèctrica (CEME). D'aquesta manera, i amb una tarifa de funcionament (OPC) competitiva, de 0,02 euros per minut, els consumidors podran carregar el seu vehicle elèctric mentre fan la compra.

Més informació
Mercadona elimina el plàstic d'un sol ús
Seat, Iberdrola i Volkswagen s'alien per la mobilitat elèctrica
Avui et destaquem
El més llegit