Idom trasllada la seva seu a Cornellà

La multinacional d’enginyeria basca lloga 3.750 metres quadrats a l’edifici Arce del Parc Empresarial Arboretum

Les noves oficines on s'ubicarà la seu d'Idom Les noves oficines on s'ubicarà la seu d'Idom

El grup d’enginyeria, arquitectura i consultoria Idom s’instal·larà, a partir del mes de maig, a l’edifici Arce del Parc Empresarial Arboretum, ubicat a Cornellà de Llobregat. La multinacional basca amb oficines arreu del món ha llogat 3.750 metres quadrats per ubicar la seva seu, fins ara situada a Gran Via de Carles III.

L’operació, assessorada per Inmosearch i Savills Agurirre Newman, s’explica per “l’entorn privilegiat, la proximitat a l’aeroport, les excel·lents comunicacions, la qualitat de les instal·lacions i el gran servei que ofereix el parc”, assenyala el director de l’oficina de Barcelona d’Idom, José Rivera, en un comunicat

Aquesta transacció confirma el bon moment que travessa el mercat d’oficines a Barcelona, ja que segons dades de Savills Aguirre Newman, el nivell de contractació el 2018 es va situar en 382.360 metres quadrats, un 11% més.

El Parc Empresarial Arobertum, propietat de la societat Proemio, és un centre de negocis de 42.000 metres quadrats format per quatre edificis amb una disponibilitat de 4.000 metres quadrats d’oficines i espais d’ús mixt. Així mateix, està prevista la construcció d’un cinquè edifici de 5.300 metres quadrats.

Més informació
La inversió en oficines a Barcelona acumula 520 MEUR
Moventia trasllada la seu a les oficines de Bon Preu de Sant Cugat
La Barcelona immobiliària més enllà de dretes i esquerres
Avui et destaquem
El més llegit