S'esperen més de 20.000 interaccions de negoci al Rebuild 2019

La nova edició atraurà a més de 8.000 professionals procedents de tota la península, especialment de Madrid, València, Catalunya, País Basc i Lisboa

 S'esperen més de 20.000 interaccions de negoci al Rebuild 2019 S'esperen més de 20.000 interaccions de negoci al Rebuild 2019

La nova edició de Rebuild serà l'escenari de més de 20.000 interaccions de negoci en el sector de l'edificació. L'esdeveniment boutique d'innovació en el sector de l'edificació tindrà lloc del 17 al 19 de setembre en el pavelló 10 de IFEMA, a Madrid, amb l'objectiu d'atreure a més de 8.000 professionals. En aquest sentit, la directora de Rebuild 2019, Gema Traveria, anticipa que majoritàriament són professionals procedents de regions amb una economia més dinàmica en l'àmbit de la nova edificació com Madrid, Llevant, Catalunya, Costa del Sol, País Basc i, de manera destacada, procedents de Portugal. 

Més info: Rebuild 2019 fa una crida perquè els joves tinguin accés a l'habitatge

Pel que respecta als expositors, l'organització revela que ja s'ha aconseguit el 100% d'ocupació i que entre les signatures que presentaran importants novetats al mercat amb motiu de la seva participació a Rebuild seran Baxi, Distiplas, Finsa, Grohe, Porcelanosa, Saint-*Gobain, Siber, Technal o Tintalux. Davant aquestes xifres, “Rebuild 2019 es presenta com una cita imprescindible per a tots els professionals del sector, que ja supera els 6.000 inscrits que acudiran a la recerca de soci industrial”, assenyala Traveria. 

Perfil del visitant: prescriptors i decisores de compra

Quant al perfil del visitant, Rebuild es presenta com una cita amb els prescriptores i decisores de compra del sector. Així, segons les xifres de l'organització, el 33% dels assistents són arquitectes, el 7% enginyers i el 5% dissenyadors i interioristas, molt interessats en el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0. Quant als decisores de compra, als quals l'organització ha dissenyat una agenda específica per a cada professional, destaca la presència d'enginyers i directors de compres dels quals el 21% treballa en constructores, el 18% en promotores i l'11% són aparelladors.

Aquest perfil multidisciplinari que trobarà tot tipus de solucions al voltant de la industrialització, la construcció offsite, la sostenibilitat, la tecnologia, els nous materials, l'eficiència energètica i el disseny. “Rebuild és una plataforma perquè constructores i promotores descobreixin les últimes novetats i tendències; així com perquè els fabricants i distribuïdors identifiquin nous clients amb nous projectes i parcs d'habitatge”, explica Gema Traveria.

Per a això, la nova edició de Rebuild posarà el focus en el concepte Smart Building i comptarà amb un showroom dividit en diferents sectors com a Cuines & Co., Sòls i Superfícies, Outdoors, Studio Interiors, Planeta Bany, Instal Pro, Eficiència Energètica, Home Closing, Construcció Digital i serveis. A més, al costat del showroom, Rebuild 2019 celebrarà el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 que, amb quatre auditoris simultanis, reunirà a més de 280 experts internacionals i oferirà una agenda especialitzada de continguts per a cada perfil professional assistent del món de l'edificació.

Cal destacar que REBUILD 2019 compta amb el suport institucional del Ministeri de Foment, la Comunitat de Madrid, i l'Ajuntament de Madrid; el Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid (COAM), el Col·legi de Decoradors i Dissenyadors d'Interior de Madrid (CODDIM), el Col·legi d'Aparelladors de Madrid (COAATM), així com més de 90 organitzacions empresarials, universitats, associacions i col·legis professionals, centres tecnològics i les empreses més innovadores en la fabricació de materials i solucions per a l'edificació.

Més informació
Rebuild: la construcció 4.0
La construcció s'apunta a la innovació
Rebuild tanca les portes de la primera edició amb èxit de participació
Avui et destaquem
El més llegit