Rebuild 2019 fa una crida perquè els joves tinguin accés a l'habitatge

L'esdeveniment se celebrarà aquest any a Ifema, a Madrid, i reunirà més de 10.000 assistents, més de 200 expositors i 280 ponents experts

Rebuild 2019 se centra en l'accés a l'habitatge per als joves | Cedida Rebuild 2019 se centra en l'accés a l'habitatge per als joves | Cedida

El conseller delegat d'Aedas Homes i president de Rebuild 2019, David Martínez, ha destacat les bones perspectives del mercat de la construcció espanyol, però ha demanat una "ràpida actuació" per part del Govern per "facilitar l'accés a l'habitatge a la gent jove", tant en propietat com en lloguer. Així ho ha assenyalat durant la presentació l'esdeveniment Rebuild 2019, on Martínez ha ressaltat que també cal treballar en l'impuls de la industrialització en el sector per construir "més ràpid, més segur i amb un menor impacte mediambiental".

Més info: Rebuild impulsa la digitalització i la sostenibilitat en la construcció

A més, ha posat en relleu el desequilibri que existeix entre l'oferta i la demanda d'habitatge. Referent a això, Martínez ha ressaltat que es van estimar que eren necessaris entre 120.000 i 140.000 habitatges a Espanya per al 2018 i finalment es va tancar a l'entorn dels 55.000 habitatges. "Facilitar l'habitatge als joves, impulsar la industrialització en l'edificació i respondre a les necessitats dels nous clients són els tres grans desafiaments als quals s'enfronta a dia d'avui el sector", és la prioritat d'aquesta edició del Rebuild.

L'esdeveniment, que se celebrarà aquest any a Ifema, a Madrid, reunirà més de 10.000 assistents, més de 200 expositors i 280 ponents experts. Així mateix, en aquesta edició es posarà el focus en el concepte d'smart building i s'articularà entorn l'eficiència energètica, disseny, sostenibilitat, tecnologia, offsite i innovació de materials.

Més informació
Rebuild tanca les portes de la primera edició amb èxit de participació
Rebuild generarà 17 MEUR d'impacte econòmic a Barcelona
La construcció entra a l'era moderna de la mà de Rebuild
Avui et destaquem
El més llegit