Els nous suports de Torres per presidir la Cambra

Factorenergia, el Gremi de peixaters o Bufete Escura se sumen a la campanya del president del Grup Numintec

José María Torres, el president de Numintec, a les portes de l'hotel Sallés | Àngel Bravo José María Torres, el president de Numintec, a les portes de l'hotel Sallés | Àngel Bravo

La cursa per liderar la Cambra de Comerç de Barcelona va agafant forma. L’empresari i president del Grup Numintec, José María Torres, que encapçalarà una de les quatre candidatures a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, suma els suports de la companyia comercialitzadora elèctrica Factorenergia, el Gremi de Peixaters de Catalunya, la firma d’advocats i economistes Bufete Escura, la Unió de Botiguers de Mataró, l’empresa de tractament d’aigües Grupo Corsa o l’agència immobiliària Eurofincas.

Més info: Torres: "La Cambra actual no representa autònoms, pimes, ni grans empreses"

La candidatura reivindica "la funció històrica i clau de la Cambra de Comerç de Barcelona pel que fa a la internacionalització dels negocis i planteja construir un equip de treball transversal que cada dia aporti valor afegit i serveis útils a les empreses, comerços i autònoms".

En aquest sentit, Emili Rousaud, CEO i Fundador de Factorenergia i Norton, dóna suport a Torres i presenta la seva candidatura al ple de la Cambra. Empresari emprenedor, les seves empreses estan presents al mercat espanyol i a LATAM, comptant amb més de 60.000 clients. Rousaud és un actiu impulsor d’un nou model energètic, basat en l'eficiència i en l’increment de la producció d’energia que prové de fonts renovables. Les seves empreses energètiques són molt actives en els projectes de mobilitat elèctrica i d’autoconsum.

Més suports

Alhora, Alejandro Goñi, president del Gremi de Peixaters de Catalunya, remarca la importància de defensar els interessos dels professionals de la pesca i planteja estimular la promoció d’uns dels millors productes alimentaris de casa nostra: el peix i el marisc.

Per la seva banda, Fernando Escura, soci director de la firma d’advocats i economistes Bufete Escura, considera cabdal recuperar "el paper genuí de la Cambra com a facilitadora de la internacionalització" de les companyies. Mentrestant, Jordi Novo, president de la Unió de Botiguers de Mataró, constituïda a l’any 1978 i amb prop de 300 establiments associats, subratlla la rellevància d’organitzar iniciatives i activitats amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç urbà.

Roque Rubio, propietari de Grupo Corsa, fundat a l’any 1974 i amb presència a més de 60 països, posa en valor la innovació i l’aposta per la primera qualitat en el tractament de l’aigua com a recurs principal per l’ús domèstic i industrial.

Per últim, Ramon Riera, CEO d’Eurofincas, empresa familiar constituïda l’any 1987 i formada per agents immobiliaris col·legiats, aposta per l’accés a l’habitatge com un dret bàsic de les persones i les famílies i per la gestió eficient alhora de proporcionar les oficines i locals comercials més adients als diferents negocis.

Més informació
El Centre Català de Negocis es presentarà a les eleccions de les cambres de comerç
Les eleccions a les Cambres es faran per vot electrònic
Enric Crous: "Vull posar els punts sobre les is des de la Cambra de Barcelona"
El concurs per auditar el vot electrònic de les Cambres queda buit
Avui et destaquem
El més llegit