Els nous suports de Torres per presidir la Cambra

Factorenergia, el Gremi de peixaters o Bufete Escura se sumen a la campanya del president del Grup Numintec

José María Torres a les portes de l'hotel Sallés | Àngel Bravo
José María Torres a les portes de l'hotel Sallés | Àngel Bravo

La cursa per liderar la Cambra de Comerç de Barcelona va agafant forma. L’empresari i president del Grup Numintec, José María Torres, que encapçalarà una de les quatre candidatures a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, suma els suports de la companyia comercialitzadora elèctrica Factorenergia, el Gremi de Peixaters de Catalunya, la firma d’advocats i economistes Bufete Escura, la Unió de Botiguers de Mataró, l’empresa de tractament d’aigües Grupo Corsa o l’agència immobiliària Eurofincas.

Més info: Torres: "La Cambra actual no representa autònoms, pimes, ni grans empreses"

La candidatura reivindica "la funció històrica i clau de la Cambra de Comerç de Barcelona pel que fa a la internacionalització dels negocis i planteja construir un equip de treball transversal que cada dia aporti valor afegit i serveis útils a les empreses, comerços i autònoms".

En aquest sentit, Emili Rousaud, CEO i Fundador de Factorenergia i Norton, dóna suport a Torres i presenta la seva candidatura al ple de la Cambra. Empresari emprenedor, les seves empreses estan presents al mercat espanyol i a LATAM, comptant amb més de 60.000 clients. Rousaud és un actiu impulsor d’un nou model energètic, basat en l'eficiència i en l’increment de la producció d’energia que prové de fonts renovables. Les seves empreses energètiques són molt actives en els projectes de mobilitat elèctrica i d’autoconsum.

Més suports

Alhora, Alejandro Goñi, president del Gremi de Peixaters de Catalunya, remarca la importància de defensar els interessos dels professionals de la pesca i planteja estimular la promoció d’uns dels millors productes alimentaris de casa nostra: el peix i el marisc.

Per la seva banda, Fernando Escura, soci director de la firma d’advocats i economistes Bufete Escura, considera cabdal recuperar "el paper genuí de la Cambra com a facilitadora de la internacionalització" de les companyies. Mentrestant, Jordi Novo, president de la Unió de Botiguers de Mataró, constituïda a l’any 1978 i amb prop de 300 establiments associats, subratlla la rellevància d’organitzar iniciatives i activitats amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç urbà.

Roque Rubio, propietari de Grupo Corsa, fundat a l’any 1974 i amb presència a més de 60 països, posa en valor la innovació i l’aposta per la primera qualitat en el tractament de l’aigua com a recurs principal per l’ús domèstic i industrial.

Per últim, Ramon Riera, CEO d’Eurofincas, empresa familiar constituïda l’any 1987 i formada per agents immobiliaris col·legiats, aposta per l’accés a l’habitatge com un dret bàsic de les persones i les famílies i per la gestió eficient alhora de proporcionar les oficines i locals comercials més adients als diferents negocis.

Més Informació
El Centre Català de Negocis es presentarà a les eleccions de les cambres de comerç
Les eleccions a les Cambres es faran per vot electrònic
Enric Crous: "Vull posar els punts sobre les is des de la Cambra de Barcelona"
El concurs per auditar el vot electrònic de les Cambres queda buit
Avui et destaquem
Comentaris