Josep Maria Rovira és reelegit president de la Cambra de Comerç de Valls

L'empresari vol treballar àmbits com la indústria 4.0, la internacionalització o la retenció de talent jove

La junta de la Cambra de Comerç de Valls encapçalada per Josep Maria Rovira | ACN La junta de la Cambra de Comerç de Valls encapçalada per Josep Maria Rovira | ACN

Josep Maria Rovira ha estat reelegit per unanimitat com a president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls. L'empresari vallenc estarà al capdavant de la corporació quatre anys més, fins a l'any 2027. 

Per al nou mandat, Rovira vol consolidar la feina feta en els últims quatre anys i anar un pas més enllà en àmbits com la indústria 4.0, la internacionalització de les empreses i la retenció del jove talent, perquè puguin arrelar-se a l’economia de l’Alt Camp. D’aquesta manera, el president va dir “ara toca consolidar la feina que hem estat fent, amb la voluntat de crear riquesa al territori, treballant pel talent i els joves, estant al costat de la indústria i planificant el futur enfortint el comerç, el turisme i la indústria agroalimentària”. Rovira també va donar les gràcies a tots els membres que han entrat a formar part del plenari i ha agraït la feina feta fins ara a les persones que ja en prenien part.

El nou plenari està format per dinou membres, sis dones i tretze homes, i grans empreses de la demarcació: com el Celler Mas Vicenç, Canteras La Ponderosa, IKEA o CATOR. A més de la ciutat de Valls, l’àmbit d’actuació de la Cambra comprèn les poblacions de l’Albiol, Alcover, Alió, Bràfim, Cabra del Camp, Figuerola del Camp, els Garidells, la Masó, el Milà, Nulles, el Pla de Santa Maria, el Pont d’Armentera, Puigpelat, la Riba, Rodonyà, Vallmoll, Vilabella, Vilallonga del Camp i Vila-rodona.

Més informació
Josep Santacreu: "Volem tenir la millor cambra de comerç del món"
Primeres reaccions a la nit electoral de la Cambra
La candidatura continuista de Ramon Talamàs arrasa a la Cambra de Terrassa
Avui et destaquem
El més llegit