La Caixa dóna 1 milió d’euros a 45 projectes socials de Catalunya

Prop de 16.000 persones grans o amb discapacitat o malaltia crònica es beneficiaran del programa d’ajuts

La Caixa destina 1 milió d'euros a projectes socials a Catalunya | Cedida La Caixa destina 1 milió d'euros a projectes socials a Catalunya | Cedida

La Caixa destina aquest any 1.089.590 euros a 45 projectes socials impulsats per entitats de Catalunya, dels quals 38 són a la província de Barcelona, tres a Girona, tres a Tarragona i un a Lleida. En total, prop de 16.000 persones grans o amb discapacitat física o intel·lectual o amb malaltia crònica es beneficiaran del programa d’ajuts de La Caixa.

En el conjunt de l’Estat, han estat seleccionats 187 projectes amb més de 65.000 beneficiaris i una inversió que supera els 4,2 milions d’euros, segons informen en un comunicat. El Programa d’ajuts a projectes d’iniciatives socials d’aquest any compta amb un pressupost total de 17,3 milions d’euros, dins del qual s’inclou la convocatòria de Promoció de l’autonomia personal i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia crònica.

Més info: La Caixa destina més de 5.000 MEUR a l'acció social en 10 anys

D’altra banda, La Caixa concedirà un reconeixement especial a les entitats que desenvolupin els projectes més disruptius, ja sigui per implementar nous models d’intervenció social o de gestió o per aportar una visió transformadora de la societat. Així, en la sisena edició dels Premis La Caixa a la Innovació Social, s’atorgaran 10 premis de 15.000 euros cadascun a les entitats guanyadores.

La Fundació Bancària La Caixa, presidida per Isidre Fainé i dirigida per Jaume Giró, ha incrementat aquest any el pressupost de l’Obra Social, que se situa en 545 milions d’euros.

Més informació
El programa Més Feina de ”la Caixa” facilita 224 contractacions a Catalunya
328 interns en centres penitenciaris catalans aconsegueixen feina el 2018
La Caixa lliura les seves 120 beques per estudiar a l'estranger
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit