Lacoste passa la tisora: vol acomiadar el 74% dels treballadors a Catalunya

La companyia presenta un ERO que afectarà 100 de les 135 persones que treballen a Barberà del Vallès, Barcelona i Badalona

Lacoste començarà a negociar l'ERO amb els sindicats la setmana vinent Lacoste començarà a negociar l'ERO amb els sindicats la setmana vinent

Lacoste ha presentat un ERO que afecta el 74% de la seva filial espanyola, Lacoste Ibérica -l'antiga Basi-, situada a Barcelona. Aquesta mesura suposa l'acomiadament de 100 de les 135 persones que treballen a Catalunya.

Més info: Els Basi venen a Lacoste el seu negoci a Espanya

Segons han explicat fonts sindicals a Europa Press, hi hauria 58 treballadors afectats del magatzem de Barberà del Vallès, set d'una botiga del carrer Balcells de Barcelona i 35 de les oficines centrals de Badalona. A més, creuen que Lacoste vol distribuir directament des de França les seves peces al mercat espanyol.

La companyia, que ja ha comunicat l'ERO al comitè d'empresa, el començarà a negociar la setmana vinent amb els sindicats, que confien en què hi hagi prejubilacions dins la plantilla per l'edat avançada dels seus treballadors.

Més informació
Basi no desfilarà fora de Catalunya
Núria Basi: "Els èxits s'han de compartir"
Avui et destaquem
El més llegit