Lidl obre el seu primer supermercat a Igualada

L'empresa alemanya ha invertit 3,4 milions d'euros en l'establiment, que crearà 21 llocs de feina

El nou supermercat de Lidl a Igualada | Cedida El nou supermercat de Lidl a Igualada | Cedida

Igualada tindrà, a partir del dia 3 d'octubre, el seu primer supermercat Lidl. L'empresa alemanya ha invertit 3,4 milions d'euros en l'obertura d'aquest establiment, que crearà 21 llocs de feina. Les instal·lacions estan situades al número 14 de l'avinguda dels Països Catalans, té 1.300 metres quadrats de superfície i un aparcament amb capacitat per a 112 vehicles. 

La nova aposta de Lidl és donar més protagonisme als productes frescos en els seus nous supermercats, com passarà al d'Igualada, segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat. Una altra de les novetats és la recerca de l'eficiència energètica dels seus edificis, que incorporen panells fotovoltaics i un sistema d'il·luminació LED. Altres mesures que destaca la companyia en els seus nous centres és la reducció de l'ús de plàstics, amb la introducció de bosses biocompostables a la secció de fruites i verdures. Es preveu que aquesta iniciativa s'estengui a la resta de supermercats de l'Estat d'aquí a finals d'any.    

Lidl a Barcelona

El supermercat d'Igualada passa a formar part d'una xarxa d'uns 70 establiments a la província de Barcelona. En el conjunt de Catalunya, l'empresa té uns 3.300 treballadors repartits en un centenar de botigues. A finals d'agost, la companyia va obrir un nou supermercat a Terrassa, que va suposar una inversió de 4,4 milions d'euros. 

Més info: Lidl inverteix 4,4 milions d'euros en la nova botiga de Terrassa  

Durant el dia de la inauguració de l'establiment d'Igualada, Lidl regalarà bosses de ràfia als clients i oferirà una degustació de pa amb tomàquet i botifarra als qui facin una compra superior a 20 euros. 

Més informació
Lidl obrirà una nova botiga a Terrassa
Lidl abastirà el sud d'Europa des de la Zona Franca
Lidl genera 40 nous llocs de feina a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit