Lidl obrirà una nova botiga a Terrassa

La cadena de supermercats continua la seva expansió i invertirà 16 milions d'euros en tres supermercats a Catalunya, Galícia i les Illes Canàries

Lidl obrirà una nova botiga a Terrassa Lidl obrirà una nova botiga a Terrassa

Lidl continua la seva expansió a l'Estat espanyol amb la inversió de 16 milions d'euros en l'obertura de tres noves botigues aquest mes d'agost a Terrassa, la Corunya i Las Palmas de Gran Canaria, en les quals crearà 39 llocs de treball.

Més info: Lidl genera 40 nous llocs de feina a Catalunya

Les botigues seran dissenyades sota "alts estàndards de sostenibilitat" i aprofitaran al màxim la llum natural, comptant al mateix temps amb mesures d'eficiència energètica, amb plaques fotovoltaiques, il·luminació LED o sistemes de refrigeració de baix consum. La cadena de supermercats també té previst disposar de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Pel que fa a les obertures dels establiments, el passat 8 d'agost es va inaugurar la botiga de la Corunya, amb 1.400 metres quadrats de superfície de vendes; la botiga de Terrassa obrirà les seves portes el 22 d'agost, també amb 1.400 metres quadrats de superfície de venda; i la de Las Palmas de Gran Canaria obrirà el pròxim 29 d'agost, amb 1.300 metres quadrats de superfície de venda i un aparcament amb més de 160 places.

L'objectiu de Lidl amb aquest pla d'expansió nacional és acostar cada vegada més la seva oferta al consumidor espanyol, el qual podrà trobar la variada oferta dels supermercats en productes frescos, cosmètica, higiene o secs envasaments.

Més informació
Lidl abastirà el sud d'Europa des de la Zona Franca
Mercadona i Lidl devoren el gran consum a costa de Dia
Lidl llança uns iogurts de verdures
Avui et destaquem
El més llegit