Lidl inverteix 4,4 milions d'euros en la nova botiga de Terrassa

El supermercat crearà 11 nous llocs de feina per a una plantilla de 28 treballadors

La tienda de Lidl en Terrassa | Cedida La tienda de Lidl en Terrassa | Cedida

La nova botiga de Lidl a Terrassa obrirà portes aquest divendres. La companyia ha invertit 4,4 milions d'euros en construir i equipar aquest establiment per fer-lo més gran i sostenible que el que hi havia abans. El nou supermercat compta així amb una sala de vendes de 1.400 metres quadrats, 120 plaçes d'aparcament i diverses mesures d'eficiència energètica com plaques fotovoltàiques i iluminació led, segons informen en un comunicat. 

Més info: Lidl obrirà una nova botiga a Terrassa

Així mateix, el nou establiment suposarà la creació d'11 nous llocs de feina per a una plantilla de 28 persones. Només a la província de Barcelona, Lidl compta amb més de 2.600 treballadors distribuïts en uns 70 establiments. A Catalunya, la cadena de supermercats posa a disposició dels clients una xarxa de més de 100 punts de venda i compta amb una plantilla de més de 3.300 persones.

De fet, el nou supermercat de Terrassa serà el segon de la ciutat vallesana, sumant-se a la inauguració el novembre de l'any passat d'un altre establiment al barri de Les Fonts. 

Més informació
Lidl inverteix a Catalunya i obre tres supermercats
Lidl abastirà el sud d'Europa des de la Zona Franca
Lidl genera 40 nous llocs de feina a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit