Lleida.net anuncia unes pèrdues de 276.000 euros

L'empresa ha tancat el primer trimestre de l'any amb uns ingressos de 4,69 milions d'euros

Sisco Sapena, CEO de Lleida.net | Europa Press Sisco Sapena, CEO de Lleida.net | Europa Press

Lleida.net ha tancat el primer trimestre de l’any amb unes pèrdues de 276.000 euros, una xifra que representa un increment d’un 140% en comparació amb el mateix període del 2022. Segons el comunicat enviat al BME Growth, la companyia registra uns ingressos de 4,69 milions i un Ebitda de 389 milions d'euros. 

“El primer trimestre sempre és el més fluix de l’any”, així ha justificat Sisco Sapena els resultats de l’empresa. En aquest sentit, el conseller delegat i fundador de Lleida.net ha expressat “la seva satisfacció” per l’augment dels marges i la cartera de clients. L'activitat del grup també contempla projectes relacionats amb el correu electrònic, telèfon i altres mecanismes d'identitat.

La davallada de les vendes, principalment, s’ha produït pel descens del consum dels SMS, amb caigudes de fins al 25% en l’àmbit comercial. El negoci internacional constitueix el 53% dels ingressos globals de Lleida.net. Actualment, el deute és de 8,4 milions d’euros i enguany s'ha reduït en 183.000 euros.

Més informació
Sapena, CEO de Lleida.net, compra 36.680 accions de l'empresa
Lleida.net aconsegueix una xifra rècord de 20,7 MEUR en vendes
Lleida.net guanya un contracte de 850.000 euros al Perú
Avui et destaquem
El més llegit