Lleida.net guanya un contracte de 850.000 euros al Perú

L'empresa dirigida per Siscu Sapena impulsarà l'automatització de processos del servei públic d'aigua del país americà

Interior d'unes oficines de Lleida.net | Lleida.net Interior d'unes oficines de Lleida.net | Lleida.net

Lleida.net, a través de la seva filial Indenova, ha guanyat un contracte de 850.000 euros, a rebre en els pròxims tres anys, per desenvolupar el servei d'automatització de processos a l’empresa municipal d’aigua potable de Lima, la capital del Perú. “Aquest contracte és la prova de la immensa força estratègica del nostre creixement”, afirma Siscu Sapena, conseller delegat de la firma catalana. 

Indenova va ser traspassada a Lleida.net, al novembre de l’any 2021, per una xifra al voltant dels set milions d’euros. Actualment, l’empresa del Segrià té registrades 215 patents, presència a 64 països i cotitza als següents mercats borsaris: Euronext Growth, OTCQX de Nova York i el BME Growth.

El contracte al Perú no és l’últim del continent americà. Aquesta setmana, Lleida.net també ha tancat un contracte de 2,5 milions d’euros amb la firma de serveis postals de Colòmbia, xifra que equival al 14% de la facturació global de la companyia. Lleida.net treballa amb l’empresa colombiana des de l’any 2015.

Més informació
Lleida.net es llança a la conquesta d’Àfrica
Lleida.net tanca 2021 amb la millor producció de la seva història
Lleida.net aconsegueix la seva quarta patent a l'Argentina
Avui et destaquem
El més llegit