Sapena, CEO de Lleida.net, compra 36.680 accions de l'empresa

La companyia compta actualment amb una plantilla de 170 persones i 18 oficines a tot el món

Sisco Sapena, fundador i primer accionista de Lleida.net | EP Sisco Sapena, fundador i primer accionista de Lleida.net | EP

El CEO de Lleida.net, Sisco Sapena, ha tancat la compra de 36.670 accions de l'empresa durant aquesta setmana passada a un preu mitjà ponderat d'1,98 euros per acció. Amb aquesta operació, la participació de Sapena a la companyia passa a ser de 35,16% de forma directa i del 0,75% de forma indirecta, ha explicat l'empresa en un comunicat aquest divendres. Sapena ha justificat la compra per la seva confiança a l'empresa i ha assegurat que la feina dels equips tècnics i comercials "està donant importants fruits i continuarà fent-ho a llarg termini".

Lleida.net va augmentar les vendes un 15% el 2022, fins a arribar als 20,7 milions d'euros, la xifra més gran de la seva història, que han atribuït aquest repunt a l'increment dels resultats en totes les seves línies de negoci, a excepció de la contractació, que es va veure afectada pel cicle econòmic. Les vendes internacionals de la companyia de serveis tecnològics van representar el 57% del total, amb el focus principal a Europa Llatinoamèrica.

La companyia compta actualment amb una plantilla de 170 persones i 18 oficines a tot el món, ha rebut 223 patents a més de 64 països, entre els quals es troben Estats Units, Xina, Rússia, Índia, Mèxic, Japó, Colòmbia, Argentina, Perú, Sud-àfrica, Nigèria, Austràlia i Nova Zelanda.

Més informació
Lleida.net aconsegueix una xifra rècord de 20,7 MEUR en vendes
Lleida.net guanya un contracte de 850.000 euros al Perú
Lleida.net es llança a la conquesta d’Àfrica
Avui et destaquem
El més llegit