Lleida.net aconsegueix la patent europea per certificar operacions de blockchain

La patent té una validesa de 20 anys i la companyia preveu generar uns ingressos addicionals de 30 milions d'euros

Imatge de Sisco Sapena, CEO de Lleida.net | Cedida Imatge de Sisco Sapena, CEO de Lleida.net | Cedida

L'Oficina Europea de Patents (OEP) ha atorgat una patent a Lleida.net pel mètode per certificar el contingut d'operacions de blockchain, informa l'empresa en un comunicat. La patent té una validesa de 20 anys i la companyia preveu generar "durant la seva vida útil uns ingressos addicionals" de 30 milions d'euros al segment de Software as a Service (SaaS).

Segons l'empresa, el mètode ofereix una forma de registrar "de manera immutable les dades de missatgeria en un llibre més gran de blockchain" amb fins de traçabilitat i confiança. El CEO de Lleida.net, Sisco Sapena, ha valorat que el mètode utilitza "la seguretat i la descentralització de la tecnologia blockchain" per generar confiança en el sector econòmic. Amb aquesta concessió, ja són 302 “el nombre de patents a escala mundial” que ha rebut l'empresa sobre els seus mètodes de certificació i notificació.

Més info: Canvis a l'àrea directiva de Lleida.net

Lleida.net, l'única empresa cotitzada a les borses espanyoles (BME) que té cotització dual amb Wall Street encara que a través d'Euronext París, va augmentar la facturació en un 15% el 2022, fins a 20,7 milions d'euros, la xifra més gran de la seva història. La companyia ha atribuït aquest repunt a l'increment dels resultats en totes les línies de negoci, a excepció de la de contractació, que es va veure afectada pel cicle econòmic.

Més informació
Sapena, CEO de Lleida.net, compra 36.680 accions de l'empresa
Lleida.net aconsegueix una xifra rècord de 20,7 MEUR en vendes
Avui et destaquem
El més llegit