Canvis a l'àrea directiva de Lleida.net

L'empresa vol reforçar la seva capacitat comercial

Interior d'unes oficines de Lleida.net | Lleida.net Interior d'unes oficines de Lleida.net | Lleida.net

Novetats a Lleida.net. L’empresa de serveis tecnològics ha renovat la seva àrea directiva amb els nomenaments de Jordi Ramón (director corporatiu de Tecnologia), Beatriz García (directora corporativa Comercial) i Arrate Usandizaga (directora corporativa de Serveis). Actualment, els dos últims noms també formen part del consell d’administració. 

Amb aquests moviments, Lleida.net vol reforçar la seva capacitat comercial per assolir el lideratge europeu del sector de la firma i la notificació electrònica certificada. “Enfortim encara més la nostra operativa de comunicació electrònica”, apunta Sisco Sapena, CEO de l’empresa. Recentment, Lleida.net ha superat els 100 milions de correus electrònics certificats i les 300 patents internacionals repartides per 60 països. 

Lleida.net ha tancat el primer trimestre de l’any amb unes pèrdues de 276.000 euros, una xifra que representa un increment d’un 140% en comparació amb el mateix període del 2022. Segons el comunicat enviat al BME Growth, la companyia registra uns ingressos de 4,69 milions i un Ebitda de 389 milions d'euros. 

Més informació
Lleida.net anuncia unes pèrdues de 276.000 euros
Sapena, CEO de Lleida.net, compra 36.680 accions de l'empresa
Lleida.net aconsegueix una xifra rècord de 20,7 MEUR en vendes
Avui et destaquem
El més llegit