Lleida.net incrementa un 33,3% els contractes

Durant el mes de setembre, l'empresa ha assolit la xifra de 426.000 correus electrònics certificats

Sisco Sapena, fundador i CEO de Lleida.net | Europa Press Sisco Sapena, fundador i CEO de Lleida.net | Europa Press

Lleida.net ha tancat el tercer trimestre de l'any amb un increment interanual del 33,3% dels contractes estàndard, fins assolir la xifra de 800.000. La companyia dirigida per Sisco Sapena justifica aquest moviment per l'augment de l'activitat del món de les telecomunicacions i les entitats bancàries a l'Amèrica Llatina. Els circuits de firma de contractes, mitjançant API, han experimentat un creixement d'un 13%.

Durant el mes de setembre, la producció de correus electrònics certificats ha superat la xifra de 426.000 signatures. De mitjana, cada usuari ha enviat uns 258 missatges mensuals. En un altre ordre, l'empresa ha registrat una davallada d'enviaments d'SMS certificats (1,9 milions). Recentment, l'Oficina Europea de Patents (OEP) ha atorgat una patent a Lleida.net pel mètode per certificar el contingut d'operacions de blockchain, informa l'empresa en un comunicat. La patent té una validesa de 20 anys i la companyia preveu generar "durant la seva vida útil uns ingressos addicionals" de 30 milions d'euros al segment de Software as a Service (SaaS).

Segons l'empresa, el mètode ofereix una forma de registrar "de manera immutable les dades de missatgeria en un llibre més gran de blockchain" amb fins de traçabilitat i confiança. Sisco Sapena, ha valorat que el mètode utilitza "la seguretat i la descentralització de la tecnologia blockchain" per generar confiança en el sector econòmic. Amb aquesta concessió, ja són 302 "el nombre de patents a escala mundial" que ha rebut l'empresa sobre els seus mètodes de certificació i notificació.

Lleida.net, l'única empresa cotitzada a les borses espanyoles (BME) que té cotització dual amb Wall Street encara que a través d'Euronext París, va augmentar la facturació en un 15% el 2022, fins a 20,7 milions d'euros, la xifra més gran de la seva història. La companyia ha atribuït aquest repunt a l'increment dels resultats en totes les línies de negoci, a excepció de la de contractació, que es va veure afectada pel cicle econòmic.

Més informació
Lleida.net aconsegueix la patent europea per certificar operacions de blockchain
Lleida.net redueix un 17% les seves vendes
Sapena, CEO de Lleida.net, compra 36.680 accions de l'empresa
Avui et destaquem
El més llegit