Logista adquireix Carbó Collbatallé per 51 MEUR

Mitjançant aquesta adquisició, l'empresa reforça el catàleg de serveis que ofereix als clients

Camió de l'empresa Logista | EP Camió de l'empresa Logista | EP

Logista ha adquirit el 100% de l'activitat de transport i logística d'aliments refrigerats i congelats escindida del Grup Carbó Collbatallé, segons ha anunciat la companyia en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, l'acord assolit preveu l'adquisició del capital total de la societat per 51 milions d'euros. Aquesta societat és la receptora de tota l'activitat de transport i logística fins avui desenvolupada per les mercantils que integren el Grup Carbó Collbatallé, que continuarà mantenint l'explotació de la seva activitat patrimonial. Logista espera que el tancament de la transacció es produeixi durant els primers dies d'octubre del 2022.

La companyia, amb seu a Barcelona, ​​compta amb una xarxa de 14 plataformes logístiques a Espanya que sumen prop de 45.000 metres quadrats i va registrar unes vendes consolidades el 2021 d'aproximadament 47 milions d'euros i un resultat brut d'explotació (Ebitda) d'onze milions d'euros.

Mitjançant aquesta adquisició, Logista reforça el catàleg de serveis que ofereix als seus clients, en incorporar capacitats complementàries en temperatura controlada, fonamentalment al rang de congelat. D'aquesta manera, la posició de Logista a la distribució alimentària es veu enfortida en posar a disposició dels clients, que així ho requereixin, el servei tri-temperatura en la seva distribució.

Més informació
Compravenda milionària de l'hotel Rosa dels Vents per convertir-lo en apartaments de luxe
Nova ronda a Psquared
Digi desplegarà 2.000 PoPs a les torres de Cellnex a Portugal
Avui et destaquem
El més llegit