Mercadona remodela la direcció per enfortir els departaments de compres

El pas de Pilar Sanz i Lourdes R. Pastrana a ser directores generals de compres és el moviment més destacat

Juan Roig i membres del Comitè de Direcció a la secció A punt per Menjar després de la Roda de Premsa anual 2018 Juan Roig i membres del Comitè de Direcció a la secció A punt per Menjar després de la Roda de Premsa anual 2018

Mercadona ha remodelat el seu comitè de direcció amb els nomenaments de Pilar Sanz com a directora general del Departament Compres Forn i Lourdes R. Pastrana com a directora general del Departament Compres Derivats Carnis i de Peix. Aquests moviments estan dirigits a "enfortir més l'estructura del Comitè de Direcció i, en particular, dels diferents Departaments de Compres", segons s'afirma des de l'empresa.

Més info: Mercadona instal·larà un magatzem online a Getafe

Tots dos nomenaments en formació són fruit de la promoció interna, ja que anteriorment Pilar Sanz era directiva en el departament de Botigues i Prescripció Peribles i Lourdes R. Pastrana era directiva en el departament d'Obres i Expansió.

Així mateix, Héctor Hernández, director general de Jurídic, Organització i Marina d'Empreses, assumirà de forma provisional i temporal la direcció Financerofiscal, responsabilitat que fins avui ocupava Ramón Bosch. D'altra banda, Patricia Cortizas, directora general en formació, passarà ser cap de la direcció general de Recursos Humans, dirigida fins ara per Dani Blasco.

En el context d'aquesta nova remodelació, Francisco Espert, director general de Prescripció Secs assumeix, per la seva part, les responsabilitats del Departament de Compres Transformats del Camp del qual s'ocupava Carlos Pérez.

La direcció de Mercadona ha assegurat que la companyia s'està esforçant per avançar en l'evolució cap a un model de Proveïdor Totaler per tenir als millors proveïdors especialistes en cada producte, actualment més de 1.400.

Més informació
Mercadona vol incorporar més de 200 informàtics
Mercadona augmenta les compres a proveïdors catalans
El segon magatzem online de Mercadona serà a Ripollet
Avui et destaquem
El més llegit