Mercadona entrega més de 15 tones de llegums a la Creu Roja

La cadena de supermercats dona 27.300 paquets de llenties a la institució com a part de la campanya solidària per la covid-19

Imatge d'arxiu d'un magatzem de Mercadona | Europa Press Imatge d'arxiu d'un magatzem de Mercadona | Europa Press

Mercadona ha fet entrega de 15,5 tones de llentia crua a la Creu Roja de Catalunya. Aquesta donació s'emmarca en la campanya solidària que porta a terme la cadena de supermercats des que va començar la pandèmia. En concret, ha entregat 27.300 paquets de llegums. Amb aquesta donació, Mercadona ha lliurat des de l'1 de gener del 2021 un total de 996.000 quilos d'aliments i articles d'higiene personal. Durant el 2020, la xifra va ascendir a 3.000 tones. 

L'empresa de Juan Roig col·labora amb 156 entitats socials i organitzacions benèfiques de Catalunya, entre les quals destaquen els bancs d'aliments de les quatre províncies i el Banc de Productes no Alimentaris La Nau, entre d'altres. Les donacions de productes no aptes per a la venda però sí per al consum es fan des de totes les botigues de Mercadona a Catalunya. 

Aquesta és la segona donació que fa la companyia a la Creu Roja, després que el 4 de gener entregués 21.600 litres de llet sencera de la marca Hacendado. El president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha agraït “el suport continuat que Mercadona està donant a l’organització humanitària a l’hora de fer front als efectes socials de la pandèmia generada per la covid-19”. 

Per la seva banda, el director de relacions externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, ha destacat “la tasca que estan duent a terme les entitats socials i organitzacions benèfiques d’arreu de Catalunya” i ha assenyalat que durant els dos primers mesos de l'any, “la xifra de donacions equival a gairebé un 33% del total de les donacions fetes durant el 2020".

Més informació
Mercadona comparteix 409 milions d'euros amb tota la plantilla
Mercadona reparteix 689.000 quilos d'aliments a Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit