Mercadona fa entrega de 10.800 litres de llet a Creu Roja a Catalunya

La cadena valenciana ha entregat a entitats socials més de 1.600 tones de productes essencials des que va començar 2021

Les donacions de Mercadona han fet possible fer arribar ajudes en forma d'aliments | Cedida Les donacions de Mercadona han fet possible fer arribar ajudes en forma d'aliments | Cedida

Mercadona ha efectuat una donació de 10.800 litres de llet a Creu Roja a Catalunya. Aquesta entrega s'ha fet en el marc d'una col·laboració amb l'entitat catalana per la qual l'empresa ha fet entrega ja de més de 20.000 litres de llet i milers d'unitats d'altres aliments bàsics amb l'objectiu de pal·liar els efectes de la pandèmia sobre els col·lectius més vulnerables del país. Mercadona coopera, a més, amb 156 entitats distribuïdes per tot el territori català mitjançant una iniciativa solidària en la que participen les 250 botigues de la companyia en territori català, i que ja ha fet arribar en aquest 2021 a les seves col·laboradores més de 1.600 tones d'aliments i altres productes essencials, més de la meitat de les 3.000 que  van donar en tot l'any 2020.

Segons destaquen des de Creu Roja, les donacions efectuades per Mercadona, entre altres empreses col·laboradores de l'entitat, ha fet possible fer arribar ajudes en forma d'aliments i altres productes bàsics a prop de mig milió de persones de tota Catalunya. El president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet,, ha agraït "el suport que Mercadona està lliurant a l’organització per contribuir a pal·liar l’impacte social de la pandèmia entre els col·lectius més vulnerables", tot destacant la cooperació amb el sector com essencial per la tasca humanitària de l'entitat. Un suport que suposa una satisfacció per a la companyia, segons ha destacat el director de Relacions Externes de Mercadona, Bernat Morales, que es marca com a objectiu continuar ajudant a "pal·liar, en la mesura del possible, les demandes de les persones més necessitades".

Les donacions a Creu Roja i altres entitats catalanes formen part d'un pla d'acció social coordinat des de Mercadona que arriba a més de 300 associacions a Espanya i Portugal, entre bancs d'aliments, menjadors socials i altres organitzacions benèfiques de tot el territori. Des de l'inici de la pandèmia, la cadena de supermercats ha intensificat la seva cooperació amb aquest tipus d'entitats mitjançant donacions diàries de productes de les seves botigues, i ha arribat a fer entrega de més de 17.000 tones de productes essencials, tant alimentaris com no alimentaris, per cobrir les necessitats dels col·lectius vulnerables.

Més informació
Mercadona elimina el plàstic d'un sol ús
Mercadona entrega més de 15 tones de llegums a la Creu Roja
Avui et destaquem
El més llegit