Mercadona inverteix 29 milions d'euros en renovar el seu vestuari

L'objectiu principal de posar nous uniformes és "millorar el lloc de treball del personal de botiga amb uniformes més còmodes"

El nou uniforme de Mercadona | Cedida El nou uniforme de Mercadona | Cedida

Mercadona ha invertit 29 milions d'euros en la substitució dels seus uniformes de botiga actuals per uns amb un nou disseny més ergonòmic i modern, segons ha informat la cadena de supermercats valenciana. La renovació del vestuari, que ja és efectiva per a les treballadores i treballadors dels més de 400 supermercats que té adaptats actualment al nou model de botiga eficient per tot Espanya, es farà progressivament a la resta de botigues fins a quedar implantada a tots els supermercats de la cadena el proper 22 de juliol.

Més info: El nou cercador de feina de Mercadona ofereix 400 vacants

Aquest projecte ha suposat una inversió de 29 milions d'euros. L'objectiu principal d'aquesta renovació és "millorar el lloc de treball del personal de botiga amb uniformes més còmodes". En aquest sentit, s'ha apostat per teixits elàstics i s'ha millorat el disseny de les camises, canvis que busquen afavorir la mobilitat. Així mateix, s'han millorat les qualitats de totes les peces per garantir la transpirabilitat, la mobilitat i la resistència de teixits i colors.

El nou vestuari de la secció de perfumeria de la cadena de supermercats | Cedida

El nou vestuari de la secció de perfumeria de la cadena de supermercats | Cedida

Juntament amb aquestes millores ergonòmiques, el nou uniforme, destaquen, també ha actualitzat el seu disseny, "més modern i adaptat a l'estil del nou model de botiga eficient" que la companyia està implantant de manera progressiva a les més de 1.600 botigues.

En concret, a Catalunya la substitució a la resta de supermercats que encara no tenen el nou model de botiga eficient es realitzarà durant els mesos de juny i juliol. Actualment, Mercadona té 259 botigues, 85 de les quals ja tenen implantat el nou model.

Més informació
Mercadona i Lidl devoren el gran consum a costa de Dia
Mercadona retirarà les bosses de plàstic a l'abril
Mercadona canvia la seva estratègia de marca blanca
Avui et destaquem
El més llegit