Mercadona contracta 1.750 treballadors a Catalunya per a l'estiu

El salari d'aquests nous empleats, tant en botiga com en logística, és de 1.328 euros bruts al mes i reben formació adaptada al seu lloc

Una treballadora en un bloc logístic de Mercadona | Cedida Una treballadora en un bloc logístic de Mercadona | Cedida

Mercadona contracta 1.750 treballadors per la campanya d'estiu a Catalunya, el mateix nombre de persones que l'any passat, segons han informat en un comunicat. En total, en contractarà 9.000 a tot Espanya per donar servei a les més de 1.600 botigues que la companyia té repartides per tot l'Estat.

Més info: Mercadona vol incorporar més de 200 informàtics

Aquestes noves places estan repartides en diferents punts, com ara en zones de costa com Andalusia, Múrcia, la Comunitat Valenciana, Catalunya, les Illes Balears i les Canàries, i en zones d'interior com Castella i Lleó, el País Basc i Madrid, entre d'altres. Pel que fa a Catalunya, els municipis de la Costa Daurada, la Costa Brava així com La Vall d’Aran són les zones on més es reforcen les contractacions. Els nous treballadors i treballadores s’incorporen a les diferents seccions que Mercadona té a les botigues com ara xarcuteria, peixateria, forn, fruita i verdura, i línia de caixes, entre d’altres.  

El director de Contractació de Recursos Humans, José Elías Portalés, ha destacat que “aquests nous treballadors i treballadores reben un salari brut de 1.328 euros al mes i no es requereix experiència prèvia, ja que tots reben formació específica adaptada als seus llocs. D'aquesta manera, ens assegurem que satisfem els nostres clients de la mateixa manera que ho fem durant la resta de l'any".

Mercadona té 259 botigues i una plantilla de 13.125 persones a Catalunya. Segons afirma la cadena de supermercats, aposta per l'equitat amb una política de recursos humans basada en el principi de "mateixa responsabilitat, mateix sou", que recompensa per igual l’esforç de tots els treballadors i treballadores que conformen la plantilla.

Més informació
Mercadona automatitza la distribució d'aliments frescos
Les bosses de plàstic d'un sol ús ja són un mite a Mercadona
Mercadona augmenta les compres a proveïdors catalans
Avui et destaquem
El més llegit