Mercadona ja té 28 proveïdors locals de cervesa

La cadena de supermercats compra 90 milions de litres més de cervesa espanyola

Mercadona passa de sis a 28 proveïdors locals de cervesa | Cedida Mercadona passa de sis a 28 proveïdors locals de cervesa | Cedida

Mercadona amplia a 28 els seus proveïdors espanyols de cervesa amb noves referències artesanals. Així ho ha indicat la companyia de Juan Roig en un comunicat, la qual en un any ha passat de sis proveïdors locals als 28 actuals. La companyia va decidir ampliar i especialitzar la categoria de cerveses el 2017, després d'adonar-se que alguns dels seus clients no trobaven solucions a certes necessitats als lineals de les botigues.

Més info: Mercadona augmenta les compres a proveïdors catalans

D’aquesta manera, reforça la categoria de cerveses ampliant el nombre de proveïdors totals de set (sis locals i un francès) a 40, entre nacionals i internacionals, i amb la incorporació de nombrosos proveïdors locals de cervesa artesanal. En els darrers mesos, destaca la incorporació de dos nous proveïdors catalans, Barcelona Beer Company i Cervezas Tibidabo, així com dos proveïdors de Castella i Lleó, Mica i Kadabra, i un nou proveïdor andalús, anomenat 15&30.

Durant el 2018, Mercadona ha comprat 90 milions de litres més de cervesa produïda a Espanya, fins a arribar als 240 milions. Aquest volum s'ha traduït, paral·lelament, en un increment de les compres de matèria primera del camp espanyol per part dels proveïdors que, en el cas de l'ordi, han augmentat en 14 milions de quilos més que el 2017.

Més informació
Mercadona remodela la direcció per enfortir els departaments de compres
Mercadona contracta 1.750 treballadors a Catalunya per a l'estiu
Mercadona canvia la seva estratègia de marca blanca
Avui et destaquem
El més llegit