Moventia compra Rosamar i s'adjudica un servei urbà a França

L'empresa catalana aposta per una expansió domèstica i internacional al sector de la mobilitat

El centre logístic de Moventia a Sabadell | Moventia El centre logístic de Moventia a Sabadell | Moventia

Moventia ha anunciat la compra de Rosamar, una empresa dedicada al transport de viatgers centrada a Madrid. Paral·lelament, la firma s'ha adjudicat un concurs per gestionar el servei de transport urbà de la comunitat de Pays de Grasse, a la regió de la Provença. Amb aquestes dues operacions, la companyia espera ampliar la seva expansió tant al mercat domèstic com a l'internacional. Segons el director general de Moventis, la divisió de mobilitat de l'empresa, la compra d'autocars Rosamar és un moviment "estratègic" que els permetrà continuar creixent. Pel que fa a la concessió, començarà aquest gener amb una durada prevista de deu anys.

"La concessió permetrà a Moventis totes les línies de transport urbà i interurbà, a més d'oferir línies escolars obertes a tothom per donar un millor servei al territori", ha destacat l'empresa en un comunicat. El nou servei es cobrirà amb una flota formada per 70 autobusos i microbusos, la majoria de la marca Iveco, fabricats a França. Al llarg del termini de concessió també està prevista la incorporació d'alguns vehicles elèctrics per cobrir una part de les línies.

El contracte a França també contempla la inversió de tretze milions d'euros per construir una nova plataforma logística a Grasse que entraria en funcionament el 2025 i que comptarà amb capacitat per a un centenar d'autobusos. L'oferta de Moventia a França també es veurà complementada pel nou servei de bicicletes que operarà la companyia Inurba Mobility (participada per Moventia) i que començarà a operar el desembre a Marsella.

Més informació
Inversió milionària de Moventia a Sabadell
Moventia s’incorpora al Mobility Institute del RACC i Deloitte
Factorenergia obre una filial a Xile
Avui et destaquem
El més llegit