Naturgy llança un 'pack' d'ofertes a particulars per la crisi de la covid-19

L'energètica ofereix un descompte del 25% de la part fixa de la factura de la llum, així com manteniment gratuït

Francisco Reynés, president de Naturgy | Cedida Francisco Reynés, president de Naturgy | Cedida

Naturgy ha llançat un pack de descomptes per a particulars. Coincidint amb la crisi de la covid-19, que ha afectat a treballadors de sectors diversos en diferents graus, l'energètica ha iniciat una campanya de rebaixa del 25% de la part fixa de la factura de la llum. Segons explica l'empresa a través d'un comunicat, la decisió ha estat presa després d'una enquesta als clients en què aquests valoraven més positivament un descompte en la part fixa que en la variable, tot i que aquest últim model és molt més freqüent. 

A aquesta promoció s'hi afegeix una altra de sis mesos de manteniment gratuït, sempre i quan es contracti un servei de manteniment de calderes o instal·lacions elèctriques. Una altra iniciativa de la companyia dirigida per Francisco Reynés és el pack Aire Condicionat, amb una oferta d'equip, instal·lació, manteniment i finançament.     

Més info: Naturgy regala un any de reparacions i gas al personal essencial

Naturgy també vol premiar els clients que aposten per una energia sostenible. És per això que ha introduït canvis en la tarifa Ecoeasy, també amb manteniment gratuït durant sis mesos. Per als particulars que volen generar la seva pròpia energia, la companyia ofereix servei integral per a una nova tarifa, la Servisolar.  

Més informació
El coronavirus rebaixa (en part) els beneficis de Naturgy
Naturgy dóna 120 ordinadors a famílies vulnerables
Naturgy dóna 1,1 milió d'euros a Creu Roja contra la covid-19
Avui et destaquem
El més llegit