Nou rècord d'Heura: capta 3,4 milions d'euros de més de 10.600 inversors

Heura ha creat la comunitat de micromecenatge més gran del seu sector en la història de CrowdCube

Marc Coloma i Bernat Añaños, fundadors d'Heura | Cedida Marc Coloma i Bernat Añaños, fundadors d'Heura | Cedida

Heura ha tancat una altra ronda de finançament batent un nou rècord a Crowdcube. Concretament, ha recaptat gairebé 3,4 milions d'euros en la plataforma de més de 3.600 nous inversors, sumats als gairebé 7.000 Good Rebels ja existents que donen suport a la missió de Heura.

"Som l'última generació que pot frenar el canvi climàtic, i Heura és un vehicle escalable per a un impacte net positiu. La nostra comunitat solidària de Good Rebels ha exercit un paper fonamental per a impulsar un canvi positiu en el sistema alimentari i donar forma a un futur millor”, sosté Marc Coloma, activista alimentari, CEO i cofundador d'Heura. La companyia va augmentar la seva facturació un 80% l'any passat i ha començat 2023 amb un gran acompliment en els principals detallistes europeus, inclosos Aldi, Lidl, Waitrose, i Leclerc, entre altres. 

Heura ha demostrat un compromís indestructible amb l'avanç de la ciència i la tecnologia. A principis d'enguany, la companyia va llançar la seva primera patent tecnològica, que permet generar uns valors nutricionals mai abans aconseguits, sense additius. En el tercer trimestre d'enguany, la companyia incorporarà la seva nova tecnologia patentada en el llançament d'una nova línia d'embotits 100% plant-based, i continuarà generant nous productes, augmentant així, encara més, la seva presència en el mercat.

Més info: Heura capta 2,6 MEUR de la seva 3era ronda 'Crowd'

Amb la missió de construir un sistema alimentari net positiu, Heura continuarà conreant un impacte positiu. En el primer trimestre de 2023, la companyia estima que va estalviar 3.900 milions de litres d'aigua, l'equivalent a més de 1.560 piscines olímpiques, i 343.585 vides animals. Heura es troba enmig de la realització de LCAs comparatius per a la seva línia completa de productes en 2023, amb resultats inicials que mostren 2,6 CO₂ per kg de producte, que és significativament més baix que la carn animal i altres actors de la indústria.

Més informació
Heura vol "trencar les regles del joc" de l'univers 'plant-based'
Heura es converteix en partner del Barça Femení
Heura, Holaluz i Nixi for Children: l'èxit de construir un món millor
Avui et destaquem
El més llegit