El 'packaging' intel·ligent, protagonista del Pick&Pack

L'esdeveniment es converteix en el punt de trobada per a tots els professionals d'indústries tan diverses com l'alimentació, cosmètica, farmàcia i automoció

La presentació del Pick&Pack 2020 | Cedida La presentació del Pick&Pack 2020 | Cedida

Pick&Pack, l'esdeveniment boutique d'innovació per a professionals que busquen solucions en packaging i intralogística que tindrà lloc del 12 al 14 de febrer en el CCIB, s'ha presentat a Barcelona per donar a conèixer els detalls de la seva primera edició. "Pick&Pack neix amb la vocació d'ajudar a transformar i desenvolupar el negoci del picking i del packaging a través d'un espai de transferència tecnològica i d'innovació ", ha destacat el director general de Nebext, Alberto Planas.

Més info: Pick&Pack escull Barcelona per revolucionar el futur del packaging i la intralogística

D'aquesta manera, Pick&Pack es converteix en el punt de trobada per a tots els professionals d'indústries tan diverses com l'alimentació, cosmètica i bellesa, retail, química i farmàcia, automoció, electrònica, béns industrials, begudes, serveis de logística i non food que busquen solucions més eficients, innovadores i sostenibles per a la seva àrea de gestió. "Pick&Pack és un esdeveniment per i per a la indústria", ha assenyalat Marina Uceda, event manager de Pick&Pack.

L'esdeveniment reunirà més de 7.000 professionals i més de 150 firmes expositores que presentaran les últimes tendències en envàs i embalatge, nous materials, processos automatizables, robòtica industrial i intralogística 4.0. Entre elles, destaquen marques capdavanteres com a Control Pack, Viastore Systems, Enplater Group, J2 Serviu, Jungheinrich, Kuka, Modula, NC Solutions, Trèvol Group, United Barcode Systems i Universal Robots, entre moltes altres.

El congrés se centrarà en cinc blocs principals: retail, alimentació i begudes, béns industrials, ecommerce i cosmètica, però sempre amb un clar focus a la tecnologia i la sostenibilitat com a eixos transversals. "Catalunya compta amb 750 empreses del sector del packaging, amb una facturació que representa el 3,4% del PIB", ha assenyalat Àlex Brossa, cluster manager del Packaging Cluster i director del Congrés Nacional de Packaging 4.0.

Més informació
Pick&Pack busca les startups més disruptives del sector del packaging
Pick&Pack premiarà els projectes més innovadors i sostenibles
Pick & Pack se centrarà en el packaging com a eina per seduir al consumidor
Avui et destaquem
El més llegit