L'ex-secretària d'Estat Pilar Díaz s'incorpora al Consell Assessor d'Agbar

El consell té com a objectiu "establir un diàleg sòlid" sobre aspectes socials i d'innovació de la gestió de l'aigua a Catalunya

L'ex secretària d'Estat Pilar Díaz s'incorpora al Consell Assessor d'Agbar L'ex secretària d'Estat Pilar Díaz s'incorpora al Consell Assessor d'Agbar

L'ex-secretària d'Estat Pilar Díaz s'ha incorporat al Consell Assessor d'Agbar que la companyia va constituir al gener i que està integrat per una quinzena de persones representatives de la societat i experts.

El consell té com a objectiu "establir un diàleg sòlid" sobre aspectes socials i d'innovació de la gestió de l'aigua a Catalunya i l'àrea metropolitana de Barcelona, ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat.

La incorporació de Díaz s'ha anunciat aquest dimarts durant la celebració de la segona sessió plenària del consell, en la qual s'han abordat qüestions sobre medi ambient i canvi climàtic; participació, diàleg i col·laboració amb els agents socials, i l'economia i gestió de l'aigua.

Les tres temàtiques s'han treballat a través de tres grups coordinats per Tomàs Molina, Dolors Camats i Ana Merino, respectivament.

El primer s'ha focalitzat sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) sobre indústria, innovació i infraestructura; producció i consum responsables, i acció pel clima.

El segon ha debatut sobre com aprofundir en el diàleg social i en el tercer s'han abordat els desafiaments de la regulació del sector de l'aigua i els conceptes que figuren en la factura del gas i com millorar la seva transparència i comprensió per part de l'usuari.

El consell celebra quatre reunions al llarg d'aquest any i estructurarà els seus debats i conclusions per aprofundir en la participació, la transparència i l'acció social.

Pilar Díaz és diplomada en Treball Social i té estudis de postgrau de Comunicació i Lideratge Polític, i un Màster en Discapacitat, Autonomia Personal i Atenció a la Dependència.

Més informació
BNP Paribas compra la seu d'Agbar per 60 milions d'euros
Agbar rep tres guardons per la sostenibilitat de la seva flota
Barcelona expedienta Agbar per "manca de transparència"
Avui et destaquem
El més llegit