Les piscines de Fluidra repeteixen a Malàisia

La companyia renova l'acord amb els Sukma Games i els subministrarà instal·lacions per valor d'1,1 milions d'euros

La piscina dels Sukma Games de Malàsia és una de les piscines de competició disenyades per Fluidra La piscina dels Sukma Games de Malàsia és una de les piscines de competició disenyades per Fluidra

Fluidra proporcionarà les piscines dels XX Sukma Games de Malàisia de 2020. L'empresa multinacional de productes, serveis i solucions IoT per a piscines ha renovat l'acord amb aquesta popular competició, després de proveir les instal·lacions de la seva dinovena edició, celebrada el setembre de 2018.

Concretament, Fluidra renovarà les piscines existents a l'Aquatic Center de Johor Bahru i subministrarà l'equipament per a la competició, filtració i desinfecció de les piscines. El projecte està valorat en 1,1 milions d'euros.

Entre d'altres, Fuidra, fundada el 2002, ha aportat solucions per als Jocs Centreamericans i del Carib de 2018 de Barranquilla, diferents competicions de Mèxic i Colòmbia, els Asian Games de Yakarta, Palembang i Indonèsia, els Jocs Panamericans de Perú i els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

Més informació
La fusió amb Zodiac farà facturar 1.700 milions d'euros a Fluidra
Fluidra confirma les bones perspectives
Fluidra dissenya la piscina olímpica dels Jocs Panamericans
Avui et destaquem
El més llegit