Malltex, Circutor i Creaciones de Velours Industriales, guanyadores dels Premis Cambra 2024

Les companyies han estat reconegudes en les categories a la Internacionalització, Innovació i Sostenibilitat

La seu de la Cambra de Terrassa |Cedida La seu de la Cambra de Terrassa |Cedida

Malltex S.A. (Terrassa), Circutor S.A.U. (Viladecavalls), i Creaciones de Velours Industriales S.A. Crevin (Terrassa) han estat les companyies guanyadores dels Premis Cambra 2024 en les categories a la Internacionalització, Innovació i Sostenibilitat respectivament, distincions que es lliuraran el pròxim 11 de juliol a Matadepera. A la present convocatòria dels Premis Cambra hi han concorregut 26 candidatures.

A la present convocatòria dels Premis Cambra hi han concorregut 26 candidatures

El jurat, presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya i el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Terrassa, Albert Castellanos i Emili Pablos, respectivament, es van reunir el passat divendres a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa. Pròximament, es donaran a conèixer el Premi Cambra a la Trajectòria Empresarial, així com els finalistes a la categoria a la Millor Iniciativa Emprenedora. Cal recordar que el projecte guanyador en aquesta categoria es tria in situ per votació telemàtica dels assistents el mateix dia de la celebració dels Premis Cambra.

Malltex, Premi Cambra 2024 a la Internacionalització

Malltex és la firma egarenca creada l’any 1927 dedicada a la confecció de roba de ballet i patinatge. La companyia tèxtil té una llarga experiència en exportació i, actualment, els seus principals destins són Alemanya, Regne Unit, França, Suècia, Dinamarca, Suïssa, Xina, Corea, Estats Units, Canadà i Japó.

Més info: Llum verda a les candidatures dels Premis Cambra 2024

Circutor, Premi Cambra 2024 a la Innovació

La companyia de Viladecavalls, Circutor, fundada l’any 1974, està dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes per a l’eficiència energètica. Circutor compta específicament en l’àmbit de la recerca, l’organització i el desenvolupament amb de 53 enginyers dividits en les àrees de desenvolupament mecànic, electrònica de potència, hardware, firmware, cloud, i apps.

Amb una trajectòria de 50 anys dedicada a la innovació, l’empresa ha consolidat un saber fer molt important en tot l'equip de desenvolupament. Disposa d’un laboratori equipat en metrologia i en equips per realitzar tots els tests normatius, cosa que els permet, ja durant el desenvolupament, adequar els dissenys a l'àmplia normativa present a tots els països.

Creaciones de Velours Industriales, Premi Cambra 2024 a la Sostenibilitat

Aquesta empresa tèxtil egarenca, fundada l’any 1976, està especialitzada en el disseny i producció de teixits per a entapissar mobiliari. L’estratègia en sostenibilitat de la firma abasta tant la fabricació com l'elecció de materials per a minimitzar l’impacte en l’entorn i contribuir positivament al canvi climàtic. Entre les moltes mesures de l’empresa orientades a la sostenibilitat estan la reutilització de residus tèxtils (econòmica circular), el reciclatge de residus tèxtils per a fabricar forros o l’aprofitament de restes d’estoc per l’elaboració de nous productes, entre moltes altres.

Més informació
Kreios Space, Premi a la Millor Startup dels Premis Cambra
Una reformada Cambra de Terrassa acollirà l'edició més innovadora dels 'Premis Cambra'
Cambra de Terrassa exigirà el Quart Cinturó als seus Premis
Avui et destaquem
El més llegit