El .cat ja suma més de 109.110 dominis

La taxa de renovació és la més alta des de la seva creació: concretament un 83% dels dominis es renoven cada any

Els webs amb dominis puntCAT guanyen presència Els webs amb dominis puntCAT guanyen presència

Coincidint amb el Dia Mundial d’Internet, la Fundació puntCAT ha presentat l’Observatori anual del domini .cat, que posa de relleu que ja s’han superat els 109.000 dominis i que el 74% té contingut web, segons han informat en un comunicat.

Més info: El comerç local es passa al .cat

L’estudi s’ha presentat al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya davant dels principals actors del .cat de la mà del president de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó, que ha posat de manifest que "la taxa de renovació del domini és la més alta des de la seva creació. Concretament un 83% dels dominis renoven cada any".

Finalment la Fundació puntCAT ha presentat la creació de la Comunitat.cat, un espai digital dedicat als usuaris del .cat. Aquesta comunitat, que es llançarà el febrer de 2020, té la intenció d’esdevenir una plataforma catalitzadora de projectes, entitats i persones que disposen d’un domini .cat. A la comunitat.cat es compartiran formacions, voluntariat de professionals TIC, un Marketplace de negocis i projectes i recollirà avantatges per tots els usuaris que en formin part.

Més informació
El domini .cat ja suma 113.000 dominis registrats
El .cat és el segon domini que més creix al món
Avui et destaquem
El més llegit