Sara Arbós, CEO d'Alier al quart capítol de 'Punt d'inflexió' | Acció
Sara Arbós, CEO d'Alier al quart capítol de 'Punt d'inflexió' | Acció

Punt d'inflexió #4: (Tenir) focus. Amb Sara Arbós de Bellapart

Per què és important prendre decisions? La internacionalització a través de Bellapart en el 4t capítol del pòdcast 'Punt d'inflexió'

Sorgida a la Garrotxa, Bellapart fa dècades que treballa el vidre per a grans projectes arquitectònics. Parlem de la importància de prendre decisions amb Sara Arbós, CEO de l’empresa, en el quart capítol de Punt d’inflexió. Decisions com la que va prendre Arbós: va deixar la feina a l’empresa Airbus a Londres, on feia d’enginyera aeronàutica, per tornar a Olot en bicicleta i agafar les regnes de l’empresa familiar.

Més info: Punt d’Inflexió #1: Au Fènix amb Iberspa

Bellapart fa més de 75 anys que treballa amb grans estructures de vidre i la qualitat del seu treball els ha portat a tenir clients com Apple o la mateixa Torre Eiffel de París. En aquest episodi, comptem amb la veu experta de Xavier Ferràs, professor d'Esade: "Bellapart forma part del model d’innovació europeu, capaç de competir en nínxols globals i amb un alt component tecnològic".

Acció – l’Agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- presenta el pòdcast ‘Punt d’inflexió’, en col·laboració amb VIA Empresa, per apropar a la ciutadania els moments decisius que han canviat el curs d’empreses catalanes.

 

La primera temporada del pòdcast s’allargarà fins al mes de juliol i comptarà amb el testimoni de 10 empreses que explicaran com han viscut experiències que han representat un abans i un després per a la seva empresa. 

 

A més d’Alier, durant la primera temporada, hi participaran les empreses  Gesame, Bellapart, 3D Digital Venue, Venvirotech, Premium, Keybotics, Bold i Monocrom. A més, cada capítol compta amb la visió d’un expert del món de l’empresa com Xavier Marcet, Elena Busquets, Clara Navarro, Xavier Ferràs o Alfons Cornella, entre d’altres. Els capítols nous es publicaran els dimecres de manera bimensual i es podran escoltar a les plataformes Spotify, Ivoox i Youtube.

Més informació
Punt d'inflexió #2: Companys de viatge amb Elisabet Alier, d'Alier
Punt d’inflexió #3: Menjar-se el món amb Gesame
Avui et destaquem
El més llegit