El RACC impulsa el seu negoci de telecomunicacions a tota Catalunya

Els serveis de banda ampla, televisió digital i telefonia fixa i mòbil de la companyia són gestionats per Euskaltel

La seu del RACC. | Cedida La seu del RACC. | Cedida

El RACCtel+, l'operador del RACC amb Euskaltel, ha fet un nou pas endavant amb el llançament de la seva oferta de telecomunicacions "mes completa i competitiva del mercat" arreu de Catalunya. Tot plegat, gràcies a 500 megues simètrics de connexió a Internet com a velocitat de partida, una línia mòbil amb trucades il·limitades i 20 GB per un preu mensual des de 39,9 euros i sense permanència per satisfer les necessitats de 2.400.000 llars catalanes. 

Més info: El RACC reclama millores per elevar la velocitat dels busos de Barcelona

La primera fase de llançament era només per a socis del RACC, però l'objectiu en aquesta segona fase és arribar a totes les llars del mercat català amb accés de fibra. "Si hi ha alguna cosa que caracteritza i diferencia la nova proposta que presenta ara RACCtel+ és la flexibilitat, amb la possibilitat de contractar només fibra i mòbil, sent opcional la línia fixa, enfront de l'obligatorietat d'altres paquets del mercat", expliquen des de la companyia. La mateixa assegurança de sempre: adaptar-se a les necessitats de cada client. 

Més info: El RACC i Miró s'alien per llançar una assegurança per a patinets elèctrics

Els serveis de banda ampla, televisió digital i telefonia fixa i mòbil del RACC són gestionats pel Grupo Euskaltel, el principal operador de telecomunicacions d'Esukadi, Galícia i Astúries. D'aquesta forma, RACC i Euskaltel segellen "una aliança estratègica" per telecomunicar-se amb totes les llars de Catalunya.

Més informació
Els nous serveis del RACC eleven la seva facturació un 4,4%
Euskatel obre mercat a Catalunya a través d'un acord amb el RACC
Avui et destaquem
El més llegit