Ramon Alberich elegit per unanimitat president de la Cambra de Sabadell

Alberich ha agraït la confiança amb el màxim compromís per “fer la demarcació de Sabadell un dels millors territoris de Catalunya per fer empresa”

Ramon Alberich elegit per unanimitat president de la Cambra de Sabadell | Cedida Ramon Alberich elegit per unanimitat president de la Cambra de Sabadell | Cedida

La Cambra de Comerç de Sabadell ha celebrat aquesta tarda el Ple constitutiu en el que s’ha elegit el president de l’entitat per als propers quatre anys. Ramon Alberich Ferrer, president els darrers quatre anys, ha resultat reelegit per unanimitat, en presentar-se com a única candidatura.

Alberich ha agraït la confiança dipositada pels membres del nou plenari amb els que treballaran amb el màxim compromís per “fer la demarcació de Sabadell un dels millors territoris de Catalunya per fer empresa”. Així mateix ha quedat aprovada la proposta presentada per Alberich respecte els membres que integraran el seu comitè executiu, del que ha volgut destacar que es rejoveneix i guanya en paritat amb les noves incorporacions, i que estarà format pel vicepresident primer Leo Torrecilla i Gumbau; vicepresident segon Josep Maria Martí i Escursell i tresorer Joaquim Badia i Casas. Pel que fa als vocals: Montserrat Argemí i Rocabert, Àlex Fenoll i Cruells, Eva Maria Fernández, Gómez Pere Mañero, Valencia Eulàlia Planes Corts, Pere Jordi Puig i Ysern Lluís Sisquella i Enjuanes.

Més info: La Cambra de Sabadell reclama les inversions pendents al Vallès

En el seu discurs ja com a president Alberich ha demanat al secretari Albert Castellanos, que traslladi al Conseller d’Empresa i Competitivitat i al President de la Generalitat, la importància de que les cambres disposin d’un finançament digne i suficient de les seves funcions públiques, finalitzar el Via Crucis de la Llei de Cambres i reconèixer-les com a entitats col·laboradores de les administracions autonòmica i local.

Més informació
Cambra de Sabadell i Conector impulsen sis startups catalanes
La Cambra reclama una part dels recursos de l'ampliació del Prat per l'aeroport de Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit