El català Ramón Laguarta, nou president de PepsiCo

Serà nomenat l'1 de febrer, quan l'encara presidenta, Indra Nooyi, deixi el càrrec

El nou president de PepsiCo, Ramón Laguarta | Europa Press
El nou president de PepsiCo, Ramón Laguarta | Europa Press

La junta directiva de PepsiCo ha decidit "per unanimitat" nomenar l'actual conseller delegat, Ramón Laguarta, nou president de la multinacional en substitució d'Indra Nooyi, que serà presidenta fins el proper 1 de febrer. L'executiu català, CEO de la companyia des del 3 d'octubre, es convertirà així en el sisè president en els 53 anys d'història de PepsiCo.

Més info: Ramón Laguarta, nou conseller delegat de PepsiCo

Laguarta ha assegurat que se sent "honorat" d'assumir "aquest important lloc" i ha agraït a la junta directiva la "confiança" depositada en ell i a l'anterior presidenta pel seu "lideratge" i el seu treball "incansable" dins la companyia.

"Espero poder desenvolupar el sòlid llegat que ella i els nostres líders anteriors han creat i treballar amb el nostre talentós equip global per posicionar a PepsiCo per a la nostra propera fase de creixement", ha afegit Laguarta.

El nou president porta treballant dins l'empresa 22 anys, on ha desenvolupat diversos càrrecs executius i de lideratge. Abans de ser nomenat CEO, va ser conseller delegat per Europa i l'Àfrica Subsahariana. Abans d'entrar a PepsiCo, havia ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a Chupa Chyps.

Més Informació
PepsiCo tanca la planta de Marratxí
Campofrío i Pepsico al Consell Directiu d'Aecoc
Avui et destaquem
Comentaris